edX LinuxFoundationX: LFS101x Introduction to Linux
Moderator/ica: Moderatori/ce
edX LinuxFoundationX: LFS101x Introduction to Linux
Vjerujem da su se mnogi prijavili na ovaj tečaj, a ako niste prijavite se!
https://courses.edx.org/courses/LinuxFo ... 1x/2T2014/
Otvaram ovu temu u kojoj možemo raspravljati o ovom edX kursu.
https://courses.edx.org/courses/LinuxFo ... 1x/2T2014/
Otvaram ovu temu u kojoj možemo raspravljati o ovom edX kursu.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: edX LinuxFoundationX: LFS101x Introduction to Linux
nakon brze registracije, ostao sam zatečen VELIKIM izborom online seminara.
bravo !
introduction to linux nudi mogućnost stjecanja certifikata o završenom tečaju - minimalno učešće je 250 dolara, dobrodošli su polaznici koji žele platiti više - ima i pitanje o poreznim olakšicama u vezi toga
moguće je pratiti tečaj potpuno besplatno, ali tada nema niti certifikata - pošteno ...
bravo !
introduction to linux nudi mogućnost stjecanja certifikata o završenom tečaju - minimalno učešće je 250 dolara, dobrodošli su polaznici koji žele platiti više - ima i pitanje o poreznim olakšicama u vezi toga
moguće je pratiti tečaj potpuno besplatno, ali tada nema niti certifikata - pošteno ...
'81: ZX81 '83:ZX spectrum '85: Apple IIe '86:C-64 *** '87:PC-XT *** '88:PC-AT *** '90:386 *** 'itd.
Prošao sam prva 4 chaptera... Nije loše! Tečaj je namijenjen potpunim početnicima koji tek ulaze u svijet Linuxa te im ga toplo preporučujem.
LLP
LLP
- PunkBastard
- Spol: M
Imaš onaj "počasni" certifikat koji je free. Piše na tome dijelu za pravi certifikat "What if I don't want to pay", klikneš na to i imaš opciju za taj "Honorable certificate".kepica je napisao/la:nakon brze registracije, ostao sam zatečen VELIKIM izborom online seminara.
bravo !
....
Barem za taj "Introduction to Linux" tečaj, ne znam za ostale.
I don't want to be a human. I want to see gamma rays, I want to hear x-rays and I want to smell dark matter. I want to reach out with something other than this prehensile paws and feel the solar wind of a super nova flowing over me.
Dobrablacx je napisao/la:4. chapter:
https://learningmate.s3-us-west-2.amazo ... r4Labs.pdf
Microsoft Word![]()
Krasna reklama...
nekontam ja tu nigdje nevidim ni rjeci o MSu i wordu :S
Pogledaj titlebarspeedy je napisao/la:nekontam ja tu nigdje nevidim ni rjeci o MSu i wordu :S

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
a u tom je stvar
u browseru nepise MS Word 
- kova-ng
- Spol: M
Ja dobio svoj certifikat
nek se nađe
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.