Evo pregledao sam megapopis riješenih tema, pa malo sa strahom otvaram ovu temu moram priznati.
Instalirao sam Ubuntu 12.04 LTS za 32 bita manje od 2G rama. I sve je super... ali..!?
Kada palim laptop mi se dosta sporo pali i pojavi se poruka ubuntu ispod točkice kako učitava a ispod toga piše ----
Diskovni Uređaj Fali ili ga nema ili nije spreman /DEV/MAPPERCRYPTSWAP1
Nastavite čekati ili Pritisnite S za preskakanje montiranja ili Pritisnite M za ručno montiranje .....Te vas molim za pomoć Kako da rješim taj problem?. Ili može ostati tako?
Prvi put kad sam instalirao Nisam pravio dvije particije odnosno 2 + swap imao sam samo jednu . Dobio sam savjet da ponovo sve instaliram i da odaberem opciju nešto drugo kod instalacije to sam napravio 5 puta i opet mi se pojavljuje ista stvar kao iznad
-Na prvu particiju Primarna 25 Giga, u (mb) Lokacija nove particije: Početak, Koristi kao: Ext4, mjesto montiranja: /
-Onda Logička 2048mb (RAMx2 ) , Lokacija nove particije: Početak ,Koristi kao: swap area, mjesto montiranja: ovo polje ostaje prazno.
- 133Giga na zadnju Tip nove particije: Logička,Lokacija nove particije: Početak, Koristi kao: Ext4 journaling, montirao na : /home
Podatci o mom kompu su :asus X51Lseries 32bit Intel® Celeron(R) CPU 560 @ 2.13GHz
-Ili sam možda trebao poslušati mog frenda iz bukse i instalirati OPENSUSE ?
Nadam se da ne gnjavim i da će mi netko pomoći puno hvala unaprijed na odgovorima na moja pitanja i svako dobro .