[ANKETA, siječanj 2014.] Vaše mišljenje o moderiranju foruma
Moderator/ica: Moderatori/ce
[ANKETA, siječanj 2014.] Vaše mišljenje o moderiranju foruma
Moderiranje je uobičajena i nužna praksa u funkcioniranju internetskih foruma.
Uloga moderatora je spriječavanje spama, trolanja ili vrijeđanja, ali i uređivanje i sistematiziranje foruma kako bi se korisnici što lakše snalazili.
Moderiranje linuxzasve.com foruma je podjeljeno na nekoliko moderatora i administratora koji pokušavaju svoju zadaću obaviti na što kvalitetniji način. Upravo u svrhu postizanja što kvalitetnijeg foruma, želja nam je da čujem mišljenje "naroda" o moderiranju ovog foruma.
Osim glasanja, pozivamo vas i na raspravu o moderiranju (unutar ove iste teme).
Uloga moderatora je spriječavanje spama, trolanja ili vrijeđanja, ali i uređivanje i sistematiziranje foruma kako bi se korisnici što lakše snalazili.
Moderiranje linuxzasve.com foruma je podjeljeno na nekoliko moderatora i administratora koji pokušavaju svoju zadaću obaviti na što kvalitetniji način. Upravo u svrhu postizanja što kvalitetnijeg foruma, želja nam je da čujem mišljenje "naroda" o moderiranju ovog foruma.
Osim glasanja, pozivamo vas i na raspravu o moderiranju (unutar ove iste teme).
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Re: [ANKETA, siječanj 2014.] Vaše mišljenje o moderiranju fo
koji put ima malo dvostrukih mjerila ali sve u svemu ja zadovoljan pa sam tako i glasao 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
i ja sam zadovoljan 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
ja sam za strože moderiranje.
- Medojedni jazavac
- Spol: M
- Kontakt:
Meni se isto cini veoma korektno. Moderatori su se trudili u odrzavanju rasprave o temi, brisanju spama i premjestanju. Trollovi su dobili banove.
Ja sam zadovoljan.
Ja sam zadovoljan.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
onda si naheboShicy je napisao/la:ja sam za strože moderiranje.
zole052 je napisao/la
bilo je i vrijeme 
Shicy je napisao/la:bilo je i vrijeme
zole052 je napisao/la
U onih par mjeseci sto nisam uopce bio na forumu situacija se dosta poboljsala.
EDIT:
Dobra anketa
, sad mi nikakve izmjene ne padaju napamet. Bilo bi dobro mjesecno ili barem svaki kvartal provesti jednu ovakvu anketu/raspravu.
EDIT:
Dobra anketa
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
Ok, za vas koji smatrate da bi trebalo biti strože ćemo primjenjivati teža pravila. Molim da mi se dotični počnu obraćati sa „gospodin Shrike”. Prihvaćam i „Vaša Visosti”.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!