Postavljanje (privremeno) novog bannera?

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

iv@n
Site Admin
Spol: M
Kontakt:

Postavljanje (privremeno) novog bannera?

Post Postao/la iv@n »

Skupini američkih brodova protiv Sirije pridružuje se i nuklearni nosač zrakoplova USS Nimitz, dodatni razarači, amfibijski brod USS San Antonio s 300 marinaca i USS Kearsarge s Osprey helikopterima

Nuklearni nosač zrakoplova USS Nimitz, kao i ostali brodovi u njegovoj skupini, počeli su se kretati prema Crvenom moru iz Arapskog mora s ciljem sudjelovanja u potencijalnom napadu na Siriju, potvrdili su jučer američki obrambeni dužnosnici. Nimitz skupina također uključuje 4 razarača i jednu krstaricu. Za sada nema informacija hoće li skupina iz Crvenog mora krenuti prema Mediteranu, no ta opcija je moguća.

Američka mornarice tijekom zadnjih tjedan dana udvostručila je svoju prisutnost na prostoru istočnog Mediterana. Razarači koji su smješteni u blizini Sirije zajedno imaju oko 200 Tomahawk krstarećih raketa. Pojedini dužnosnici tvrde kako će napad biti "ograničen", te se spominje mogući broj od ispaljenih 100 Tomahawk raketa.

Informacije govore kako će se američkim razaračima pred Sirijom također pridružiti i USS San Antonio, amfibijski brod na kojem se nalazi oko 300 marinaca i znatna komunikacijska oprema.

Nadalje, prema Crvenom moru kreće se i USS Kearsarge koji nosi 6 vojnih zrakoplova AV-8B Harrier i između 10 i 12 V-22 Osprey helikoptera.
Pratim ovu situaciju, pa vas molim/pitam jedno, jeste li za da u rotaciju ubacimo jedan 125x125 banner (slika dolje), neka vodi na neki anti-war sajt?

Strašno je što narod sve trpi od agresivne opozicije, samo još SAD treba da poravna sve... ovo je najmanje što možemo napraviti. Ako se slažete odmah ću složiti i staviti to gore! ☮

slika
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Postavljanje (privremeno) novog bannera?

Post Postao/la shrike »

Mislim da se ne bi trebali prčkati u ikakva politička pitanja koja se ne tiču tematike ovog portala.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

da nabacim quote iz jedne stare domace serije:
"necu politiku u svoju butiku"
Vl@do
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Vl@do »

Ja mislim da je sasvim u redu izraziti svoje mišljenje. Ali trebala bi parola glasiti: We don't support bombing "bilo koga".
U svakom slučaju, treba poštivati volju većine članova. Ja glasam "ZA". Dakle, za sada je rezultat 2:2, idemo ostali.
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
shicy

Post Postao/la shicy »

shrike je napisao/la:Mislim da se ne bi trebali prčkati u ikakva politička pitanja koja se ne tiču tematike ovog portala.
savršeno se slažem s ovim. ja sam protiv, ne treba nam diranje u osinjak.
Zadnja izmjena: shicy, dana/u 02 ruj 2013, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Ja sam protiv banera.
Naravno da sam i protiv bombardiranja,.. ali osobno poznajem par Sirijaca, jedan od njih se do prije 10-ak godina nije smio varatiti u Siriju samo zato što je bio u drugoj političkoj stranci (da ne kažem plemenu koje nije na vlasti) i kod njih je tako zadnjih 40 godina samo što su ih se sad dohvatili mediji.. na kraju ne gomila SAD tamo brodove zbog njih nego zbog Irana..
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Cooleech
Moderator

Post Postao/la Cooleech »

Neutralan. Samo zato jer ne vidim koristi od toga.
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
barab4

Post Postao/la barab4 »

Protiv sam bombardiranja i protiv političkih bannera ovdje.
zole052

Post Postao/la zole052 »

ja sam za banner... nije to nikakva politika po meni, to je nesto drugo
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
nicky
Site Admin
Spol: Ž

Post Postao/la nicky »

protiv!

Sent from my Nokia 3110 using tapatalk
Zaključano