dakle, ljeto je, nemam šta radit, i htjeo bi napravit nešto korisno. i tako došao sam na http://www.dom-mladih.hr/v2/index.asp?p ... t=18&cl=30 . za oko mi je odmah zapeo posao 'programer' . I sad me zanima dal znam dovoljno za taj posao. ovo je sve što znam tj osnove, string, sstream, istringstream. i šta bi još trebao naučit da se smatram programerom?
Edit:
link ispravno stavljen u tag.
Posao programera za petnaestogodišnjaka
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Re: posao programera za 15-esto godišnjaka
Radi se o poslu za učenike, a to upućuje da se ne radi baš o konkretnom programiranju već o nekim radnjama na računalu koje su kompliciranije od unošenja podataka u računalo, ali opet dovoljno jednostavne da ih učenik može naučiti i izvršavati unutar mjesec-dva. Tako da si vjerojatno "kvalificiran". Makar sve ovisi od posla do posla. Kad nađeš konkretan posao poslodavac će ti objasniti što točno moraš raditi. Ovaj dom mladih samo je posrednik (kao student servis) pa oni sigurno ništa više ne znaju. Pitanje je i hoćeš li naći baš takav posao koji ima najveću satnicu.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Re: Posao programera za petnaestogodišnjaka
Ima i posao unošenje podataka u računalo I poslovi u računovodstvu.