Ciao ragaza!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Ciao ragaza!
Pozdrav svima, evo i mene. Nick je drugi ali to sam ja amon. Prilikom registracije nije mi dalo da se registriram kao amon jer već netko to koristi pa zato horus. 27 godina iz Čakovca, odnosno jednog omanjeg sela u predgrađu Čakovca. Izstudirao religijsku filozofiju i povijest umjetnosti. Volim misticizam i sve što vole mladi. Ubuntu koristim od 2005 godine a počelo je sasvim slučajno uz preporuku na tadašnjem servisu blogger.hr. Oženjen i otac 2 predivne beštije od 9 mjeseci i 2 godine. Toliko od mene. Pozdrav.
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Re: Ciao ragaza!
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
- Medojedni jazavac
- Kontakt:
Dobar dan.
stefan je napisao/la:tu mač gemišta
To understand recursion, you must first understand recursion.
Dobro nam došao, ugodno druženje ti želim! 

Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Abzeenth
- Site Admin
Dobrodošao!
I još jedan
za zanimljivo područje interesa, odnosno struku 
I još jedan
Pozdrav dobro nam došao samo ne kužim ovaj ciao ragaza(izvorno na talijanski ciao ragazza)što bi
značilo "pozdrav djevojka"!!!?,interesira me koje je tvoje značenje
značilo "pozdrav djevojka"!!!?,interesira me koje je tvoje značenje
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Heisenberg
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
- Suko
- Site Admin
Pozdrav tebi i također pozdravljam i tu djevojku tko god ona bila.