Visual basic quickswitch pomoc

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
Odgovori
NELE86
Spol: M

Visual basic quickswitch pomoc

Post Postao/la NELE86 »

Pozz narode ocu da napravim mali programcic na windowsu da simulira tipke 3 i 1 na pritisak lijeve tipke misa.

Programcic mi treba za igru zvanu AVA na windowsu jer ne ide preko winea

Imam formu imam dvije tipke start i stop
-kad kliknem start na pritisak lijveog klika misa bi trebalo da odrad 3 i 1 i dokle god je start ukljucen da to nastavi raditi na svaki klik lijve tipke misa
-kad kliknem stop da zaustavi tu radnju

Po mogucnosti bi bilo dobro da se te tipke start i stop mogu aktivirati/ugasiti pritiskom na tipke f5/f6

Imam vrlo malo iskustva sa basicom i to prije dvije godine sam nesto cackao sa realbasicom dok je bio fre za linux

Nadam se da sam bio jasan svaka pomoc dobrodosla
Cooleech
Moderator

Re: Visual basic quickswitch pomoc

Post Postao/la Cooleech »

Provaj Lazarusa. Je da je free-pascal u pitanju, ali ima jako moćnih stvari i može se iskompajlirat bilo di (win, lin, mac..). ;)
Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!
NELE86

Re: Visual basic quickswitch pomoc

Post Postao/la NELE86 »

Meni treba pomoc pri kodiranju jer imam visual studio vec instaliran i imam dio sourcekoda unutra al ne kontam ovo sa klikanjem

treablo bi bit nesto tipa mouseevent uradi to i to al nezz kako

pomoc molim
Odgovori