Stari Tatto jos nije za baciti.
Koje Android uređaje imate?
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Koje Android uređaje imate?
Super!
-
Lutherus
Naravno da nije.Trenutno ima funkciju daljinskog upravljača za mplayer,mpd,update,pokazivaća za libre impress,remote za vbox i gašenje laptopa 
- Suko
- Site Admin
Ko zna, zna. 
-
Lutherus
Svojevremeno pokušaval isto i sa iphonom ali je prespor.od pokretanja aplikacije i terminala preko remota je prošlo po par sekunda dok sa androidom to nije slučaj.veliki + za android
-
The Acacia Strain
kako si to izveo??odin je napisao/la:ubacil danas android 2.3.3 na htc tattoo.uz malo tvikanja,naigravanja i gubljenja živaca sad baterija drži,kontrast je odličan,nema smrzavanja,radi kamera i ima hrvatski meni i speling
ima kamo tutorial kakav?
-
Lutherus
Uzel cyanogenmod 7.03 za tattoo,malo ga doradil(neke aplikacije pobacal van),flashal shell mobitela i instaliral custome rom i kasnije google apps bez kojih sam rom nema smisla.budem kasnije napravil upload i kratak tutorial.Pokušal preko uputa sa cyanogenmod wiki ali neradi baš najbolje ( 7 pokušaja i 7 puta fail ) pa nakraju napravil po svojem.
-
Lutherus
Android 2.3.3 za htc tattoo
Obavezno imati instaliran ROM manager i napraviti update na najnoviji.
U ROM manageru prvo odabrati opciju Flash ClockworkMod Recovery.
Nakon flashanja recovery shella mob je poželjno 2 puta rebootati.
romve sa androidom i google apps staviti na root sd kartice i mobitel ugasiti te kod ponovnog paljenja držati tipku za paljenje i home pritisnute istovremeno kako bi ušli u recovery mode.Stari recovery je zelenkast sa crnom podlogom i vlo ružnim fontom dok je novi naranđast sa crnom podlogom i u terminus fontu.Ako je zeleni recovery flashanje nije prošlo dobro trebat će ponovno bootati u standard rom i ponovno flashati recovery.Ako je naranđast možemo krenuti raditi.Prvo treba obrisati sve sa mobitela pa idemo na wipe all data.Kad javi da je sve pobrisano odaberemo opciju update te potražimo naš rom sa androidom 2.3.3,odaberemo ga i pokrenemo upgrade cijelog uređaja.Nakon upgradea na 2.3.3 rebootamo mobitel i bootamo u novi android te u rom manageru odaberemo reboot in to recovery.Uređaj će nas ponovno vratiti u recovery gdje ponovimo sve isto kao i kod instalacije novog androida samo što se sad wipanje preskoći.Potražimo i odaberemo rom gapps te pokrenemo instalaciju.Kad je gotova instalacija rebootamo uređaj.Kod boota će se pojaviti ekran sa upoznavanjem uređaja i njegovu konfiguraciju.Jedna od opcija je odabir hrvatskog jezika
koj je preuzet sa sony ericssona i prebačen na htc. Facebook aplikacije su izbačene no google market će ponuditi sam kod pokretanja naknadnu instalaciju pa ako kome treba da me ne krivi za ograničavanje slobode.
Rom je zapravo rebuild cyanogenmod 7.03 roma koj jedini ima funkcionalne drivere za kameru.
Za update ću probati u rom ugurati connectdroid,droidmpd i sshdroid kao dio paketa.
na donjim linkovima se nalaze google apps i android 2.3.3 za download i slike kako to izgleda kod mene.
https://dl-web.dropbox.com/get/android/ ... d5d6b&dl=1

EDIT **
upload roma sa androidom je još uvijek u toku pa link za android stiže uskoro
Obavezno imati instaliran ROM manager i napraviti update na najnoviji.
U ROM manageru prvo odabrati opciju Flash ClockworkMod Recovery.
Nakon flashanja recovery shella mob je poželjno 2 puta rebootati.
romve sa androidom i google apps staviti na root sd kartice i mobitel ugasiti te kod ponovnog paljenja držati tipku za paljenje i home pritisnute istovremeno kako bi ušli u recovery mode.Stari recovery je zelenkast sa crnom podlogom i vlo ružnim fontom dok je novi naranđast sa crnom podlogom i u terminus fontu.Ako je zeleni recovery flashanje nije prošlo dobro trebat će ponovno bootati u standard rom i ponovno flashati recovery.Ako je naranđast možemo krenuti raditi.Prvo treba obrisati sve sa mobitela pa idemo na wipe all data.Kad javi da je sve pobrisano odaberemo opciju update te potražimo naš rom sa androidom 2.3.3,odaberemo ga i pokrenemo upgrade cijelog uređaja.Nakon upgradea na 2.3.3 rebootamo mobitel i bootamo u novi android te u rom manageru odaberemo reboot in to recovery.Uređaj će nas ponovno vratiti u recovery gdje ponovimo sve isto kao i kod instalacije novog androida samo što se sad wipanje preskoći.Potražimo i odaberemo rom gapps te pokrenemo instalaciju.Kad je gotova instalacija rebootamo uređaj.Kod boota će se pojaviti ekran sa upoznavanjem uređaja i njegovu konfiguraciju.Jedna od opcija je odabir hrvatskog jezika
Rom je zapravo rebuild cyanogenmod 7.03 roma koj jedini ima funkcionalne drivere za kameru.
Za update ću probati u rom ugurati connectdroid,droidmpd i sshdroid kao dio paketa.
na donjim linkovima se nalaze google apps i android 2.3.3 za download i slike kako to izgleda kod mene.
https://dl-web.dropbox.com/get/android/ ... d5d6b&dl=1
EDIT **
upload roma sa androidom je još uvijek u toku pa link za android stiže uskoro
-
Lutherus
Evo i link za android
https://dl-web.dropbox.com/get/android/ ... b5fe0&dl=1
btw, rom ima točno 91 grešku sa dozvolama pa je poželjno kad se podesi mobitel,rom i google aplikacije pokrenuti rom manager i odabrati fix permissions
https://dl-web.dropbox.com/get/android/ ... b5fe0&dl=1
btw, rom ima točno 91 grešku sa dozvolama pa je poželjno kad se podesi mobitel,rom i google aplikacije pokrenuti rom manager i odabrati fix permissions
- Markec
Reko si pri paljenju držati tipku za paljenje i tipku home, Čak i ako tipka home nije prava nego na dodir ?
Neču sad ništa stavljati nego me zanima
Svaka ti čast na uputama jednog dana budem ja stavio 
Neču sad ništa stavljati nego me zanima
-
Lutherus
Tutorial i rom su za htc tattoo.Na svakom drugom uređaju postoji vrlo velika mogučnost da ga skrši.Markec je napisao/la:Reko si pri paljenju držati tipku za paljenje i tipku home, Čak i ako tipka home nije prava nego na dodir ?
Neču sad ništa stavljati nego me zanimaSvaka ti čast na uputama jednog dana budem ja stavio