GNOME 3.0

Teme vezane za GNOME grafičko okruženje.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
gobonja
Spol: M
Kontakt:

Re: GNOME 3.0

Post Postao/la gobonja »

speedy je napisao/la:u gnometu samo drag and dropom izmjesas raspored otvorenih prozora kao tabove u firefoxu,,,,,, dok u KDE toga nema :(
U kojem ti svitu živiš?
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
speedy
Moderator

Post Postao/la speedy »

gobonja je napisao/la:
speedy je napisao/la:u gnometu samo drag and dropom izmjesas raspored otvorenih prozora kao tabove u firefoxu,,,,,, dok u KDE toga nema :(
U kojem ti svitu živiš?

???

sa su mjenjali nesto u KDE u zadnjih 6mjseci pa sad i to ima ili ti neki k*** nije jasan?
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

mene znaima jel ima negdje gnome3 za Debian Lenny.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

pa, ako ces zamijesati repozitorije, ima u sidu..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Hmmmh. Nisam baš siguran da mi se ide u sid, ne tokom ispita.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

a ono, postoji velika vjerovatnost da bi to prezivio bez posljedica, ukoliko racunamo da instaliranje necega sto je jos u debelom testu nije posljedica sama po sebi. :)
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
gobonja
Kontakt:

Post Postao/la gobonja »

speedy je napisao/la:
gobonja je napisao/la:
U kojem ti svitu živiš?

???

sa su mjenjali nesto u KDE u zadnjih 6mjseci pa sad i to ima ili ti neki k*** nije jasan?

Normalno da to ima tu mogućnost, samo triba staviti da ne slaže prozore automatski nego ručno.
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
zole052

Post Postao/la zole052 »

U tisini izasao prije 3 dana GNOME 3.0 Beta 1... za malo vise od mjecec dana ceka nas final.
http://www.phoronix.com/scan.php?page=n ... &px=OTEyNA
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
valent
Kontakt:

Post Postao/la valent »

speedy je napisao/la:ja si vise nemogu zamislit normalan red bez ta dva gnometova panela,,,,, meni su oni totalno logicni.....
Meni su dva bara previše, samo oduzimaju prostor jer bolje nisu znali posložiti stvari i bolji (manji) meni napraviti. Zato sam za Fusion Linux preuzeo ideje koje je Linux Mint pokrenuo i unaprijedio ih korak-dva dalje. Imamo jedan bar dolje, mintMenu koji sve ima u jednog gumbu malih dimenzija, te DockbarX koji prikaze svaku aplikaciju kao ikonu a ne kao široku traku koja zauzima puno prostora.

LinuxMint ostaje na GNOME 2.0 a i ja moram odlučiti hoćemo li u Fusionu ići s GNOME 3.0 ili se držati GNOME 2 još koji release.

Inaće testirao sam starije verzije Gnome-Shell-a i fino je radio.
zole052

Post Postao/la zole052 »

valent je napisao/la: LinuxMint ostaje na GNOME 2.0 a i ja moram odlučiti hoćemo li u Fusionu ići s GNOME 3.0 ili se držati GNOME 2 još koji release.
Clem Says:
February 22nd, 2011 at 5:47 am
No, not Unity. We’re going for Gnome 3 using a traditional desktop layout (no Gnome Shell). Of course you’ll be able to add Unity or Gnome Shell yourself, but by default the desktop will look similar to the one we’re using at the moment.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori