Javim za 5 minAbzeenth je napisao/la:A što je sve bilo u tom updateu, ako se sjećaš? Možda ga ne bi trebao napravitidomi je napisao/la:E ljudi ja sam ga tri puta istalirao svatri puta napravio update od 68mb
koji me je tražio i sva tri puta poslije reboota se srušio samo ovo i strelica miša![]()
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- Abzeenth
- Site Admin
Bit će da je to neki bug?domi je napisao/la:Javim za 5 min
zole052 je napisao/la
- Abzeenth
- Site Admin
Aha, znači SVE 
Anyway, čini se da je bug...ne mogu ti puno pomoći, savjetujem da pokušaš potražiti nešto na ubuntuforums, ili ako je netko ovdje imao sličnih problema...možda se javi.
EDIT: Piše na launchpadu (link u mom prethodnom postu) da je "Fix Released"...možda bi ga trebalo pronaći?
Anyway, čini se da je bug...ne mogu ti puno pomoći, savjetujem da pokušaš potražiti nešto na ubuntuforums, ili ako je netko ovdje imao sličnih problema...možda se javi.
EDIT: Piše na launchpadu (link u mom prethodnom postu) da je "Fix Released"...možda bi ga trebalo pronaći?
- child_in_time
- Spol: Ž
Abzeenth je napisao/la:...možda bi trebalo smanjiti podršku "širenju evanđelja" na ovim prostorima.
Colorless green ideas sleep furiously.
Evo ja sam instalira betu i za sad mi radi ok. Činjenica je, da nisam još pokuša nešto instalirat iz repozitorija, nisam se još igra sa compizom itd.. ali ove elementarne stvari mi rade i to dosta brzo, brzo se buta. Isto tako instalira sam na laptopu sa intelovom grafikom, neznam kako radi na kompu sa radeonkom...
..da i moram još vidit kako laptop radi sa dodatnim ekranom 9.10 je radija sr*** sa ovim dok je 9.04 radija skroz ok... nikad neznaš šta te čeka u novoj distri
..da i moram još vidit kako laptop radi sa dodatnim ekranom 9.10 je radija sr*** sa ovim dok je 9.04 radija skroz ok... nikad neznaš šta te čeka u novoj distri
kao pravi gušter morao bi koristiti openSUSEgušter je napisao/la:Evo ja sam instalira betu i za sad mi radi ok. Činjenica je, da nisam još pokuša nešto instalirat iz repozitorija, nisam se još igra sa compizom itd.. ali ove elementarne stvari mi rade i to dosta brzo, brzo se buta. Isto tako instalira sam na laptopu sa intelovom grafikom, neznam kako radi na kompu sa radeonkom...

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
- Soul_Sample
- Spol: M
meni suseov logo toliko ružan da je JEDINI razlog zašto ga još nisam probaostefan je napisao/la:kao pravi gušter morao bi koristiti openSUSEgušter je napisao/la:Evo ja sam instalira betu i za sad mi radi ok. Činjenica je, da nisam još pokuša nešto instalirat iz repozitorija, nisam se još igra sa compizom itd.. ali ove elementarne stvari mi rade i to dosta brzo, brzo se buta. Isto tako instalira sam na laptopu sa intelovom grafikom, neznam kako radi na kompu sa radeonkom...
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
- iv@n
- Site Admin
- Spol: M
- Kontakt:
Soul_Sample je napisao/la:meni suseov logo toliko ružan da je JEDINI razlog zašto ga još nisam probao
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
pozdrav!
da li može jedna molba-da li je u 10.04 popravljen network manager, tj, da li se može za razliku od 9.10 napraviti bridge konekcija na net?
hvala!
da li može jedna molba-da li je u 10.04 popravljen network manager, tj, da li se može za razliku od 9.10 napraviti bridge konekcija na net?
hvala!