Dostupna beta Ubuntu 10.04

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
domi
Spol: M

Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04

Post Postao/la domi »

Abzeenth je napisao/la:
domi je napisao/la:E ljudi ja sam ga tri puta istalirao svatri puta napravio update od 68mb
koji me je tražio i sva tri puta poslije reboota se srušio samo ovo i strelica miša :o
A što je sve bilo u tom updateu, ako se sjećaš? Možda ga ne bi trebao napraviti :?
Javim za 5 min ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

domi je napisao/la:Javim za 5 min ;)
Bit će da je to neki bug?
domi

Post Postao/la domi »

slikaslikaslika
slikaslikaslika
slikaslika
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Abzeenth
Site Admin

Post Postao/la Abzeenth »

Aha, znači SVE :D

Anyway, čini se da je bug...ne mogu ti puno pomoći, savjetujem da pokušaš potražiti nešto na ubuntuforums, ili ako je netko ovdje imao sličnih problema...možda se javi.

EDIT: Piše na launchpadu (link u mom prethodnom postu) da je "Fix Released"...možda bi ga trebalo pronaći? :|
child_in_time
Spol: Ž

Post Postao/la child_in_time »

Abzeenth je napisao/la:...možda bi trebalo smanjiti podršku "širenju evanđelja" na ovim prostorima. :|
:o :lol:
Colorless green ideas sleep furiously.
gušter

Post Postao/la gušter »

Evo ja sam instalira betu i za sad mi radi ok. Činjenica je, da nisam još pokuša nešto instalirat iz repozitorija, nisam se još igra sa compizom itd.. ali ove elementarne stvari mi rade i to dosta brzo, brzo se buta. Isto tako instalira sam na laptopu sa intelovom grafikom, neznam kako radi na kompu sa radeonkom...

..da i moram još vidit kako laptop radi sa dodatnim ekranom 9.10 je radija sr*** sa ovim dok je 9.04 radija skroz ok... nikad neznaš šta te čeka u novoj distri :D
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

gušter je napisao/la:Evo ja sam instalira betu i za sad mi radi ok. Činjenica je, da nisam još pokuša nešto instalirat iz repozitorija, nisam se još igra sa compizom itd.. ali ove elementarne stvari mi rade i to dosta brzo, brzo se buta. Isto tako instalira sam na laptopu sa intelovom grafikom, neznam kako radi na kompu sa radeonkom...

..da i moram još vidit kako laptop radi sa dodatnim ekranom 9.10 je radija sr*** sa ovim dok je 9.04 radija skroz ok... nikad neznaš šta te čeka u novoj distri :D
kao pravi gušter morao bi koristiti openSUSE ;)
slika
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

stefan je napisao/la:
gušter je napisao/la:Evo ja sam instalira betu i za sad mi radi ok. Činjenica je, da nisam još pokuša nešto instalirat iz repozitorija, nisam se još igra sa compizom itd.. ali ove elementarne stvari mi rade i to dosta brzo, brzo se buta. Isto tako instalira sam na laptopu sa intelovom grafikom, neznam kako radi na kompu sa radeonkom...

kao pravi gušter morao bi koristiti openSUSE ;)
slika
meni suseov logo toliko ružan da je JEDINI razlog zašto ga još nisam probao
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Soul_Sample je napisao/la:meni suseov logo toliko ružan da je JEDINI razlog zašto ga još nisam probao
rofl
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
vanja.krk
Kontakt:

Post Postao/la vanja.krk »

pozdrav!
da li može jedna molba-da li je u 10.04 popravljen network manager, tj, da li se može za razliku od 9.10 napraviti bridge konekcija na net?

hvala!
Odgovori