Mozda ce to omogucit slabijim momcadima da budu konkurentnijemax360se je napisao/la:Ja jedva cekam 2014. i povratak turbocharged motora, jedino mi se ne svidja sto ce biti 1.6 litreni i V6
Formula 1
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Heisenberg
Re: Formula 1
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
matej je napisao/la:Mozda ce to omogucit slabijim momcadima da budu konkurentnije
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
Zapravo iz 1.6 mašine možeš izvući jako puno. Uz dobar odabir komponenata i dobro podešeno prednabijanje ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu. No v6 je smiješan na 1,6 mašini.max360se je napisao/la:Ja jedva cekam 2014. i povratak turbocharged motora, jedino mi se ne svidja sto ce biti 1.6 litreni i V6
@stefan
Bilo je i gorih situacija. Prisjetimo se Hračkinena i David "mama gle kak imam lepi auto" Coultharda.
da... 400 konja je taman za ići kupiti kruh i novine ujutro...Lutherus je napisao/la:ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu.
- Heisenberg
stefan je napisao/la:da... 400 konja je taman za ići kupiti kruh i novine ujutro...Lutherus je napisao/la:ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu.![]()
![]()
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
Na snimci se ne vidi, ali lijevo je sudac koji maše zelenom zastavom (koja ima veći prioritet od žutestefan je napisao/la:Meni je posvajanje naslova neupitno, ali...
http://www.index.hr/sport/clanak/skanda ... 49470.aspx
http://formula-one.speedtv.com/article/ ... umbles-on/
Full-screen on-board footage of Sebastian Vettel passing Jean-Eric Vergne in the Brazilian GP seems to reveal a green flag in the upper left.
-
Lutherus
zakaj ne? ima ljudi koji vole takve strojeve. ja bi se ubil da moram voziti nekaj ispod 200 ksstefan je napisao/la:da... 400 konja je taman za ići kupiti kruh i novine ujutro...Lutherus je napisao/la:ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu.![]()
![]()
Lutherus je napisao/la: zakaj ne? ima ljudi koji vole takve strojeve. ja bi se ubil da moram voziti nekaj ispod 200 ks
Potpisujem,... danas 150-200 Ks je nekakav optimum za koliko-toliko sigurno preživjeti vožnju po gradskim cestama, sve ispod toga je na granici preživljavanja i mora se jako paziti na likove koji jurcaju okolo-naokolo s 75 Ks, a u glavi misle da voze Evo X.
-
Lutherus
Zapravo i nije. Nije važno dal auto ima 75 ili 275 ks već je važno koliko je sposoban onaj tko ga vozi.
E ovi kaj juricaju u fest end fjurius izdanju rade svi jednu grešku. Nabrijavaju mašine do granica izdržljivosti a pritom zanemaruju kvalitetu djelova koje ugrađuju, materijale, ovijes, kočioni sustav, ispušni sustav, raspodjelu mase, kvalitetu guma, kardansko vratilo,.... nije dovoljno staviti samo turbinu i neki veći filter pa našrafati nitro.
E ovi kaj juricaju u fest end fjurius izdanju rade svi jednu grešku. Nabrijavaju mašine do granica izdržljivosti a pritom zanemaruju kvalitetu djelova koje ugrađuju, materijale, ovijes, kočioni sustav, ispušni sustav, raspodjelu mase, kvalitetu guma, kardansko vratilo,.... nije dovoljno staviti samo turbinu i neki veći filter pa našrafati nitro.