Formula 1

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
Heisenberg

Re: Formula 1

Post Postao/la Heisenberg »

max360se je napisao/la:Ja jedva cekam 2014. i povratak turbocharged motora, jedino mi se ne svidja sto ce biti 1.6 litreni i V6 :(
Mozda ce to omogucit slabijim momcadima da budu konkurentnije :D
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
stefan
Moderator
Spol: M

Post Postao/la stefan »

matej je napisao/la:Mozda ce to omogucit slabijim momcadima da budu konkurentnije :D
:zvizdi
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Meni je posvajanje naslova neupitno, ali...
http://www.index.hr/sport/clanak/skanda ... 49470.aspx

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

max360se je napisao/la:Ja jedva cekam 2014. i povratak turbocharged motora, jedino mi se ne svidja sto ce biti 1.6 litreni i V6 :(
Zapravo iz 1.6 mašine možeš izvući jako puno. Uz dobar odabir komponenata i dobro podešeno prednabijanje ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu. No v6 je smiješan na 1,6 mašini.

@stefan

Bilo je i gorih situacija. Prisjetimo se Hračkinena i David "mama gle kak imam lepi auto" Coultharda.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Lutherus je napisao/la:ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu.
da... 400 konja je taman za ići kupiti kruh i novine ujutro... rofl rofl rofl
Heisenberg

Post Postao/la Heisenberg »

stefan je napisao/la:
Lutherus je napisao/la:ti strojevi mogu imati 400 ks i biti za svakodnevnu uporabu.
:D :D rofl
“Small shifts in your thinking, and small changes in your energy, can lead to massive alterations of your end result.”
blacx

Post Postao/la blacx »

stefan je napisao/la:Meni je posvajanje naslova neupitno, ali...
http://www.index.hr/sport/clanak/skanda ... 49470.aspx

Na snimci se ne vidi, ali lijevo je sudac koji maše zelenom zastavom (koja ima veći prioritet od žute :mrgreen: ), tako da je pretjecanje ipak ispravno :thumbs

http://formula-one.speedtv.com/article/ ... umbles-on/
Full-screen on-board footage of Sebastian Vettel passing Jean-Eric Vergne in the Brazilian GP seems to reveal a green flag in the upper left.
Lutherus

stefan je napisao/la:
zakaj ne? ima ljudi koji vole takve strojeve. ja bi se ubil da moram voziti nekaj ispod 200 ks
bertone
Site Admin

Post Postao/la bertone »

Lutherus je napisao/la: zakaj ne? ima ljudi koji vole takve strojeve. ja bi se ubil da moram voziti nekaj ispod 200 ks
:thumbs
Potpisujem,... danas 150-200 Ks je nekakav optimum za koliko-toliko sigurno preživjeti vožnju po gradskim cestama, sve ispod toga je na granici preživljavanja i mora se jako paziti na likove koji jurcaju okolo-naokolo s 75 Ks, a u glavi misle da voze Evo X. :udri_glavom
[+ Prikaži] Klik
ThinkPad T14s Gen. 1
AMD Ryzen 7 PRO 4750U
16 GB DDR4-3200
Samsung SSD 970 EVO Plus 2TB
14" FHD IPS (Innolux N140HCG-GQ2)
WiFi Intel® Wi-Fi® 6 AX200
Slika: [url=https://i.postimg.cc/fs6gNqZt/Slika-zas ... -58-57.png[/url]

ZEN
"Charlie. What are you thinking?"
"I'm thinking about what I want and what I need."
"What do you want?"
"I want a peaceful soul."
"And what do you need?"
"I need a bigger gun."
Lutherus

Zapravo i nije. Nije važno dal auto ima 75 ili 275 ks već je važno koliko je sposoban onaj tko ga vozi.
E ovi kaj juricaju u fest end fjurius izdanju rade svi jednu grešku. Nabrijavaju mašine do granica izdržljivosti a pritom zanemaruju kvalitetu djelova koje ugrađuju, materijale, ovijes, kočioni sustav, ispušni sustav, raspodjelu mase, kvalitetu guma, kardansko vratilo,.... nije dovoljno staviti samo turbinu i neki veći filter pa našrafati nitro.
Odgovori