Narudžbe majica
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Narudžbe majica
pa čemu ta žurba šta se ne može još malo pričekati zaključenje narudžbi možda bi bilo još, lani je bilo preko 200 majica 
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Baš sad vidim to na stranici i ne vidim smisao da me dostava skoro kao jedna majica...charuga je napisao/la:oversseasom dojde 33 kune postarina , to je cijena za do 2 kg.
barem toliko sam ja platio hop-up gumicu (tezina nekoliko grama ) pa mislim da je bez obzira na vrstu robe koja se salje cijena ista.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Sedmi je mjesec uskoro.domi je napisao/la:pa čemu ta žurba šta se ne može još malo pričekati zaključenje narudžbi možda bi bilo još, lani je bilo preko 200 majica
Dok svi podobivamo majice ljeto ce zavrsiti i nositi cemo ih par dana.
A takvu nevidjenu divotu nositi samo par dana . . .
Grehota!
EDIT:Plus toga, lani je tek izisla piratska Windows Sedmica i ljudi su jos imali XP i Vistu. Pa su koristili Linux. Sad kad ima piratske Sedmice i kod babe na placu, nesto je pao broj Linuxasa. Pa je i broj narudzbi manji.
Ajd dobro kad ti kažeš,da vidimo to čudoSuko je napisao/la: A takvu nevidjenu divotu nositi samo par dana . . .
Grehota!
zole052 je napisao/la
zato i je prijedlog da se vas vise najde negdje na cugi i podjeli trosak odlicaniForce je napisao/la: Baš sad vidim to na stranici i ne vidim smisao da me dostava skoro kao jedna majica...
uostalom koliko kosta jedna standdardna majica ? 50-ak i vise kuna ? onda nije puno niti 80 za ovu awsome t-shirt
- Suko
- Site Admin
Pa domi, nece biti takve strucno profesionalne kao vase proslogodisnje, ali nece biti za baciti.
BTW, upravo nosim jednu od prosle godine. Crnu. Kursor.
Jos se nije isprala. Kvaliteta. Nema sto.
BTW, upravo nosim jednu od prosle godine. Crnu. Kursor.
Jos se nije isprala. Kvaliteta. Nema sto.
Od lani su stvarno dobre majice peri deri ja sam po zimi i spavao u njima.
Što je najbolje imam još 5-6 novih majica
Što je najbolje imam još 5-6 novih majica
zole052 je napisao/la
- Sokac
- Site Admin
- Kontakt:
Nisam stigao jučer ništa odraditi, uglavnom - kako su sada praznici i to, u pon će ekipa naručit majice tako da imamo još lufta za eventualne izmjene.
Poštarina jer tolika jer su mi tako u pošti rekli, a slao bih preporučenom... Ili nema potrebe? Kako je bilo prošle godine?
Što se tiče ženskih majica (strukirane majice), ipak ima. Pa tko hoće može mi se javiti na email sokcevic[a]gmail.com pa ću staviti u napomenu da je ženska.
Poštarina jer tolika jer su mi tako u pošti rekli, a slao bih preporučenom... Ili nema potrebe? Kako je bilo prošle godine?
Što se tiče ženskih majica (strukirane majice), ipak ima. Pa tko hoće može mi se javiti na email sokcevic[a]gmail.com pa ću staviti u napomenu da je ženska.
žSokac je napisao/la:Nisam stigao jučer ništa odraditi, uglavnom - kako su sada praznici i to, u pon će ekipa naručit majice tako da imamo još lufta za eventualne izmjene.
Pošaljite to običnom pošiljkom preko hp. Dostava ne izađe više od 10 kn i u 2 dana je dostavljena.
Zašto davati novce nekim stranskim gulikožama. Pa što je vama ljudi ?
Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko uživa u onome što ima.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
ako budu gotove do negdje 1.7., ja bih trebala taj vikend mozda do svojih u VT (kirvaj kod mojih u selu), pa ih mogu pokupiti...ali samo taj vikend...ako nikom drugom, barem za nas iz zagreba...
a i to je upitno, znat cu vise slj.tj
joj krivo, ja skuzila da su majice u VT
hahahaha my bad, malo mi daleko potegnut iz virovitice do osijeka ;D
a i to je upitno, znat cu vise slj.tj
joj krivo, ja skuzila da su majice u VT
... I'm not weird, I'm limited edition ...