Narudžbe majica

Prijedlozi, komentari, kritike i sl. vezano uz portal.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Odgovori
domi
Spol: M

Re: Narudžbe majica

Post Postao/la domi »

pa čemu ta žurba šta se ne može još malo pričekati zaključenje narudžbi možda bi bilo još, lani je bilo preko 200 majica :zvizdi
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
iForce

Post Postao/la iForce »

charuga je napisao/la:oversseasom dojde 33 kune postarina , to je cijena za do 2 kg.
barem toliko sam ja platio hop-up gumicu (tezina nekoliko grama ) pa mislim da je bez obzira na vrstu robe koja se salje cijena ista.
Baš sad vidim to na stranici i ne vidim smisao da me dostava skoro kao jedna majica... :nee
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

domi je napisao/la:pa čemu ta žurba šta se ne može još malo pričekati zaključenje narudžbi možda bi bilo još, lani je bilo preko 200 majica :zvizdi
Sedmi je mjesec uskoro.
Dok svi podobivamo majice ljeto ce zavrsiti i nositi cemo ih par dana.
A takvu nevidjenu divotu nositi samo par dana . . .
Grehota! :-D
EDIT:Plus toga, lani je tek izisla piratska Windows Sedmica i ljudi su jos imali XP i Vistu. Pa su koristili Linux. Sad kad ima piratske Sedmice i kod babe na placu, nesto je pao broj Linuxasa. Pa je i broj narudzbi manji. :bleh
domi

Post Postao/la domi »

Suko je napisao/la: A takvu nevidjenu divotu nositi samo par dana . . .
Grehota! :-D
Ajd dobro kad ti kažeš,da vidimo to čudo :D ;)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
charuga
Spol: m

Post Postao/la charuga »

iForce je napisao/la: Baš sad vidim to na stranici i ne vidim smisao da me dostava skoro kao jedna majica... :nee
zato i je prijedlog da se vas vise najde negdje na cugi i podjeli trosak odlican ;)
uostalom koliko kosta jedna standdardna majica ? 50-ak i vise kuna ? onda nije puno niti 80 za ovu awsome t-shirt :D
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Pa domi, nece biti takve strucno profesionalne kao vase proslogodisnje, ali nece biti za baciti.
BTW, upravo nosim jednu od prosle godine. Crnu. Kursor. ;-)
Jos se nije isprala. Kvaliteta. Nema sto.
domi

Post Postao/la domi »

Od lani su stvarno dobre majice peri deri ja sam po zimi i spavao u njima. :D
Što je najbolje imam još 5-6 novih majica ;)
zole052 je napisao/la
Sokac
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la Sokac »

Nisam stigao jučer ništa odraditi, uglavnom - kako su sada praznici i to, u pon će ekipa naručit majice tako da imamo još lufta za eventualne izmjene.

Poštarina jer tolika jer su mi tako u pošti rekli, a slao bih preporučenom... Ili nema potrebe? Kako je bilo prošle godine?

Što se tiče ženskih majica (strukirane majice), ipak ima. Pa tko hoće može mi se javiti na email sokcevic[a]gmail.com pa ću staviti u napomenu da je ženska.
ds

Post Postao/la ds »

Sokac je napisao/la:Nisam stigao jučer ništa odraditi, uglavnom - kako su sada praznici i to, u pon će ekipa naručit majice tako da imamo još lufta za eventualne izmjene.

Poštarina jer tolika jer su mi tako u pošti rekli, a slao bih preporučenom... Ili nema potrebe? Kako je bilo prošle godine?

Što se tiče ženskih majica (strukirane majice), ipak ima. Pa tko hoće može mi se javiti na email sokcevic[a]gmail.com pa ću staviti u napomenu da je ženska.
ž

Pošaljite to običnom pošiljkom preko hp. Dostava ne izađe više od 10 kn i u 2 dana je dostavljena.
Zašto davati novce nekim stranskim gulikožama. Pa što je vama ljudi ?
Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko uživa u onome što ima.
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

ako budu gotove do negdje 1.7., ja bih trebala taj vikend mozda do svojih u VT (kirvaj kod mojih u selu), pa ih mogu pokupiti...ali samo taj vikend...ako nikom drugom, barem za nas iz zagreba...
a i to je upitno, znat cu vise slj.tj ;)

joj krivo, ja skuzila da su majice u VT :D hahahaha my bad, malo mi daleko potegnut iz virovitice do osijeka ;D
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Odgovori