[ANKETA, siječanj 2014.] Vaše mišljenje o moderiranju foruma
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [ANKETA, siječanj 2014.] Vaše mišljenje o moderiranju fo
Ne znam koliko je pametno hvaliti se samim sobom na vlastitom portalu. Nije li to pomalo narcisoidno, da ne kažem i bahato?
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
- Abzeenth
- Site Admin
S jedne strane apsolutno jestmax360se je napisao/la:Ne znam koliko je pametno hvaliti se samim sobom na vlastitom portalu. Nije li to pomalo narcisoidno, da ne kažem i bahato?
Nekako mi stvarno nije ovo za naslovnicu. malo mi je "čudno".
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- nicky
- Site Admin
- Spol: Ž
Nisam za objavu rezultata u obliku članka na naslovnici. Možemo otvorit dio Ankete i staviti link na temu tamo.
Send from my Nokia 3110 using two fingers
Send from my Nokia 3110 using two fingers
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Moze. Onda da objavimo na drustvenim mrezama rezultate? Da li bi to bilo dobro?
- calisto053
- Moderator
Drustvene mreze svakako, moze i posebna tema unutar foruma, ali ne i na naslovnici
Edit: neka tekst o tome bude relativno neutralan da ne ispadne kako se previse hvalimo. Opce misljenje zajednice, forumasi glasali bez pritisaka, pokazuje pozitivnu atmosferu i dobro raspolozenje, bla, bla...
Edit: neka tekst o tome bude relativno neutralan da ne ispadne kako se previse hvalimo. Opce misljenje zajednice, forumasi glasali bez pritisaka, pokazuje pozitivnu atmosferu i dobro raspolozenje, bla, bla...
Abzeenth je napisao/la:Dobro onda. Baš me briga. Krepajte od offtopica.
jurastublic je napisao/la:Ovaj thread me podsjeća na krepanu mačku. Treba to pokupit lopatom i zakopat. Onda dezinficirati lopatu.
- Suko
- Site Admin
Može. Naravno, neutralno.
- Vl@do
- Moderator
- Kontakt:
Ovo meni ne izgleda kao da hvalimo sami sebe bez argumenata. Ovo su samo činjenice koje svakako treba objaviti. No, ako većina misli da nije za naslovnicu, u redu, objavimo onda na svim mrežama (ja ću ipak i na svojoj "naslovnici").
Moj pogled na sve to.
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
Glavna snaga GNU/Linuxa nije besplatnost, nego SLOBODA.
http://wiki.open.hr/wiki/Linux_CLI_naredbe
ma ako cemo imati takve ankete to je nesto sto bi trebali koristiti cisto interno da znamo koliko su korisnici zadovoljni (ili nisu) a ne da se objavljuju na naslovnici
mislim da pored reklama nema nista gore nego sto blesavih anketa koje iskacu svako malo
mislim da pored reklama nema nista gore nego sto blesavih anketa koje iskacu svako malo