Grof je napisao/la:
OK, ak se netko osjeća povrijeđenim zbog izostanka Debiana, mogu reći - sorry, no onda bi se počelo provlačiti pitanje, a zakaj nije šešir, a zakaj nije zvijezdica, a zakaj nije kotač (Ubuntu), a zakaj nije kameleon...
Samo bi dodatno zakomplicirali stvar nepotrebno. Tražio se logo za reprezentaciju Linuxa općenito, a ne selektivne distre, pa sam ga apriori izuzeo iz ankete.
Ponavljam, ako je to nekoga povrijedilo (a pošto se ponavlja pitanje očito da je) iskreno se ovim putem ispričavam.

ne radi se o debianu, radi se o tome da ( ako si ti pisao anketu ) si donio odluku za sve na osnovu onoga sto je tvoj osobni izbor i izbor jos dvije ili troje glasnijih ljudi u tom topicu, iskljucivsi time i glasace i predlagace, sto, nhf, nije bas open source.
uostalm, da prijedlozi idu na glasanje je bio moj prijedlog bas zato da bi svim prijedlozima dali jednaku sansu i imali nesto opipljivije od broja postova.
uostalom, nisam samo ja postavio pitanje nego i meema i child in the tim, a i zole se slozio, a krajnjoj liniji zasto to ne bi bio debian ili ubuntu ili suse ako vecina odluci tako?
a ako netko misli da bi guster na majci, neka nadje neki zgodan print i neka ga predlozi, ako treba biti 15 mogucih izbora, neka ih bude, ionak u print idu jedan ili dva najbolja ili bi mozda isla tri ako se skupi dovoljno ljudi.
osim toga, glasovanje je zakljuceno, opet na neciji osobni izbor nakon samo jednog dana, dakle postoji sansa da se netko tko bi mozda uzeo majicu nije ni logirao ili da bi se broj glasova promijenio..
da zakljucim, ako si ti birao sta ce biti u anketi i ti si zakljucio anketu, onda je to vecim dijelom tvoj izbor, a ne izbor svih clanova i to nije nepotrebno kompliciranje, osim debiana meni osobno je jos jedan prijedlog bio ljepsi od sva tri predlozena u anketi ( ne mogu ga sad naci, predugacak je topic

), ali se oko njega nije digla pompa ili zato sto se izgubio u sumi postova ili zato sto se nikome drugom nije svidio, sto naravno nikad necemo saznati jer nije bio predlozen.
da ne bi bilo zabune jos cu jednom naglasiti, its not about debian, imam toliko srece u zivotu da si mogu priustiti debian majicu pa sve da kosta i 20 puta koliko bi kostala lzs majica i nisam povrijedjen niti imam bilo sto protiv bilo koga, jednostavno mislim da takav nacin odlucivanja nije dobar.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..