[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

glaskoncILLa

Re: [NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)

Post Postao/la glaskoncILLa »

domi je napisao/la:
glaskoncILLa je napisao/la:
vuksamotnjak je napisao/la: Debian nije prihvačen zato jer je to samo jedna distribucija, a linux za sve je za sve distre.
ponoviti cu pitanje, kako znas da debian ne bi bio privacen ako nije bio na anketi?

da ne bi bilo da nesto forsiram, osobno mi nije problem srediti si debian majicu, a vjerovatno i ne bi bio prihvacen, nego vise ovak nacelno, demokracija i tak te neke gluposti.. :)
ne forsiraš ,rekao sam već ajde debianovci da vidim koliko vas ima zainteresiranih i probat ću nešto riješiti
piu di cosi si muore!
nisi ni ti shvatio, majica nije issue, pitanje je zasto nije kao prijedlog postavljeno nesto sto bi prema samo javno izrecenom dobilo 400% glasova vise od necega sto je ( debian - zarulja 4:0 ), a ima i jos prijedloga osim debiana koji se nekim slucajem nisu komentirali i nisu ni postavljeni, sto po meni nije u redu ni prema predlagateljima koji su ulozili kakav/takav trud u to ni prema glasacima.

whatever, ja cu takenuti one for the team sta god bude izabrano, pa makar samo spavao u njoj..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

glaskoncILLa je napisao/la: nisi ni ti shvatio, majica nije issue, pitanje je zasto nije kao prijedlog postavljeno nesto sto bi prema samo javno izrecenom dobilo 400% glasova vise od necega sto je ( debian - zarulja 4:0 ), a ima i jos prijedloga osim debiana koji se nekim slucajem nisu komentirali i nisu ni postavljeni, sto po meni nije u redu ni prema predlagateljima koji su ulozili kakav/takav trud u to ni prema glasacima.

whatever, ja cu takenuti one for the team sta god bude izabrano, pa makar samo spavao u njoj..
Realno gledajuci imas pravo. Trebalo je bas sve ici na glasanje jer ovako je par ljudi suzilo izbor na 3 bez da se vecinu pita i bez nekog realnog razloga jer neke slike bez komantara nisu prosle a neke sa masu komentara takodjer nisu prosle... ali eto sada je gotovo vise srece sljedeci put :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
domi

Post Postao/la domi »

zole052 je napisao/la:
glaskoncILLa je napisao/la: nisi ni ti shvatio, majica nije issue, pitanje je zasto nije kao prijedlog postavljeno nesto sto bi prema samo javno izrecenom dobilo 400% glasova vise od necega sto je ( debian - zarulja 4:0 ), a ima i jos prijedloga osim debiana koji se nekim slucajem nisu komentirali i nisu ni postavljeni, sto po meni nije u redu ni prema predlagateljima koji su ulozili kakav/takav trud u to ni prema glasacima.

Realno gledajuci imas pravo. Trebalo je bas sve ici na glasanje jer ovako je par ljudi suzilo izbor na 3 bez da se vecinu pita i bez nekog realnog razloga jer neke slike bez komantara nisu prosle a neke sa masu komentara takodjer nisu prosle... ali eto sada je gotovo vise srece sljedeci put :)
Realno gledajući mislim da će uvijek netko biti zakinut teško je to sve uskladiti,pogotovo na ovaj način
preko foruma..Bar ja tako mislim jer o ukusima je teško raspravljati a kamoli iste posložiti ...
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

glaskoncILLa je napisao/la: da ne bi bilo da nesto forsiram, osobno mi nije problem srediti si debian majicu, a vjerovatno i ne bi bio prihvacen, nego vise ovak nacelno, demokracija i tak te neke gluposti.. :)
OK, ak se netko osjeća povrijeđenim zbog izostanka Debiana, mogu reći - sorry, no onda bi se počelo provlačiti pitanje, a zakaj nije šešir, a zakaj nije zvijezdica, a zakaj nije kotač (Ubuntu), a zakaj nije kameleon...

Samo bi dodatno zakomplicirali stvar nepotrebno. Tražio se logo za reprezentaciju Linuxa općenito, a ne selektivne distre, pa sam ga apriori izuzeo iz ankete.

Ponavljam, ako je to nekoga povrijedilo (a pošto se ponavlja pitanje očito da je) iskreno se ovim putem ispričavam. :)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

domi je napisao/la:
Sokac je napisao/la:Evo i moje narudžbe:

Logo kurzor, crna
  • 3 kom XL
Logo kvadrat, crna:
  • 1 kom dječja
  • 1 kom S
  • 1 kom XL
Što se tiče slanja, možeš zajedno sa Ivanovim paketom poslati pa će mi on dati ;)
Da upišem na njegovu narudžbu kad je već tako?..
Ne! Bolje pojedinačno! Lakše je razmrsiti ako dođe do promjena ili već nečega.
gušter

Post Postao/la gušter »

jedno pitanje, kolika je to dječja veličina, jel je mogu navuč na moga pasa, u pitanju je mali pas :)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

gušter je napisao/la:jedno pitanje, kolika je to dječja veličina, jel je mogu navuč na moga pasa, u pitanju je mali pas :)
Dječje veličine variraju, a navode se kao godine starosti djeteta. Neka me Domi ispravi ako sam omanuo
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

Grof je napisao/la: OK, ak se netko osjeća povrijeđenim zbog izostanka Debiana, mogu reći - sorry, no onda bi se počelo provlačiti pitanje, a zakaj nije šešir, a zakaj nije zvijezdica, a zakaj nije kotač (Ubuntu), a zakaj nije kameleon...

Samo bi dodatno zakomplicirali stvar nepotrebno. Tražio se logo za reprezentaciju Linuxa općenito, a ne selektivne distre, pa sam ga apriori izuzeo iz ankete.

Ponavljam, ako je to nekoga povrijedilo (a pošto se ponavlja pitanje očito da je) iskreno se ovim putem ispričavam. :)
ne radi se o debianu, radi se o tome da ( ako si ti pisao anketu ) si donio odluku za sve na osnovu onoga sto je tvoj osobni izbor i izbor jos dvije ili troje glasnijih ljudi u tom topicu, iskljucivsi time i glasace i predlagace, sto, nhf, nije bas open source. :)
uostalm, da prijedlozi idu na glasanje je bio moj prijedlog bas zato da bi svim prijedlozima dali jednaku sansu i imali nesto opipljivije od broja postova.

uostalom, nisam samo ja postavio pitanje nego i meema i child in the tim, a i zole se slozio, a krajnjoj liniji zasto to ne bi bio debian ili ubuntu ili suse ako vecina odluci tako?

a ako netko misli da bi guster na majci, neka nadje neki zgodan print i neka ga predlozi, ako treba biti 15 mogucih izbora, neka ih bude, ionak u print idu jedan ili dva najbolja ili bi mozda isla tri ako se skupi dovoljno ljudi.

osim toga, glasovanje je zakljuceno, opet na neciji osobni izbor nakon samo jednog dana, dakle postoji sansa da se netko tko bi mozda uzeo majicu nije ni logirao ili da bi se broj glasova promijenio..

da zakljucim, ako si ti birao sta ce biti u anketi i ti si zakljucio anketu, onda je to vecim dijelom tvoj izbor, a ne izbor svih clanova i to nije nepotrebno kompliciranje, osim debiana meni osobno je jos jedan prijedlog bio ljepsi od sva tri predlozena u anketi ( ne mogu ga sad naci, predugacak je topic :) ), ali se oko njega nije digla pompa ili zato sto se izgubio u sumi postova ili zato sto se nikome drugom nije svidio, sto naravno nikad necemo saznati jer nije bio predlozen.

da ne bi bilo zabune jos cu jednom naglasiti, its not about debian, imam toliko srece u zivotu da si mogu priustiti debian majicu pa sve da kosta i 20 puta koliko bi kostala lzs majica i nisam povrijedjen niti imam bilo sto protiv bilo koga, jednostavno mislim da takav nacin odlucivanja nije dobar.
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

glaskoncILLa je napisao/la: da ne bi bilo zabune jos cu jednom naglasiti, its not about debian, imam toliko srece u zivotu da si mogu priustiti debian majicu pa sve da kosta i 20 puta koliko bi kostala lzs majica i nisam povrijedjen niti imam bilo sto protiv bilo koga, jednostavno mislim da takav nacin odlucivanja nije dobar.
OK, pošto ja jesam i započeo i završio anketu, onda snosim odgovornost za nezadovoljstvo pojedinaca kako je stvar vođena.

Kako će još biti majica na ovom forumu u skoroj ili daljnjoj budućnosti, vjerujem da će cijelu stvar voditi netko na kvalitetniji način. Ili na način koji će bolje odgovarati svima.

Ja takav način, očito nisam našao, ali sam preuzeo inicijativu da se cijela stvar odvije što brže i kvalitetnije po nekim vlastitim iskustvima i svjetonadzorima.

Što ćeš, tko radi griješi! (ili ne, ovdje je to i tako subjektivno ;) )
gušter

Post Postao/la gušter »

Ne želim dodatno komplicirat situaciju, relativno sam nov na forumu samo želim ukazat na jednu stvar, da bi majica bila štampana moramo imati pripremu u vektorskom formatu, ja i grof imamo malo više znanja u inkscapeu pa smo uspili skombinirat neka rješenja koja će moć otić u tisak, dok neka rješenja koja su samo pronađena na internetu nije moguće tek tako odvojit boje i pripremit za tehniku tiska kao šta je sito tisak. Meni se osobno svidija jedan prijedlog na kojem je karta svijeta i tuxovi poslagani unutar nje, ali da bi se to pripremilo za tisak trebalo bi dodatno vektorizirat ili da budem jasniji nanovo nacrtat cili crtež šta nije baš lako, debian tux je isto bitmapa šta znači da bi ga neko mora opet nacrtat.Eto samo toliko.
Odgovori