Markec je napisao/la:Kakvo je to pitanje, pa M naravno.
Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Markec
- Spol: M
cinober je napisao/la:Markec je napisao/la:Kakvo je to pitanje, pa M naravno.
Ajd u vezi tvrdog i mekano č ć, tu stalno griješim, razlog tome je to što nosim slušne aparatiće od rođenja. Neke riječi pogrešno čujem i to je razlog zašto često griješim u pravopisu.
- retsam
Onda isprika
, moj brat nosi slušne aparatiće pa znam da je imao problema oko toga
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
- Markec
Ma nemoras se ispričavati, ja bi trebao proraditi na tome, tj vježbati na nečemu da ne griješim u tomeretsum je napisao/la:Onda isprika, moj brat nosi slušne aparatiće pa znam da je imao problema oko toga
odlutali smo od teme, vratijmo se na Pernara
Markec je napisao/la:
Ako koga zanima ovdi su slike malog linuxaša pernara... ali samo oni koji su njegovi frendovi mogu vidjeti.
Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )
Vidim slike i dalje ne vjerujem očima.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- retsam
Hmmm... mislim da nije u redu stavljanje linkova na slike djeteta
, znam da je on objavio slike na facebook-u i da ih svatko tko mu je "prijatelj" može vidjeti, ali ipak bi se trebala štiti privatnost djeteta(maybe
)
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.
Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Pa ja mu nisam prijatelj, i svejedno vidim slike. Tako da je pernar sam kriv, jer svi mogu vidjeti slike..retsum je napisao/la:Hmmm... mislim da nije u redu stavljanje linkova na slike djeteta, znam da je on objavio slike na facebook-u i da ih svatko tko mu je "prijatelj" može vidjeti, ali ipak bi se trebala štiti privatnost djeteta(maybe
)
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Slažem se sa ovime.Hugo je napisao/la:
Pa ja mu nisam prijatelj, i svejedno vidim slike. Tako da je pernar sam kriv, jer svi mogu vidjeti slike..
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
da, al trebalo bi manuti link sa posta, ko vidio vidio.
edit
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
ja sam ga imala za frenda, pa ga vise ne vidim...kaj me blocko?
lol
... I'm not weird, I'm limited edition ...