Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

simke
Kontakt:

Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?

Post Postao/la simke »

Markec je napisao/la:Kakvo je to pitanje, pa M naravno.
:sretno
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Markec
Spol: M

Post Postao/la Markec »

cinober je napisao/la:
Markec je napisao/la:Kakvo je to pitanje, pa M naravno.
:sretno
:)

Ajd u vezi tvrdog i mekano č ć, tu stalno griješim, razlog tome je to što nosim slušne aparatiće od rođenja. Neke riječi pogrešno čujem i to je razlog zašto često griješim u pravopisu.
retsam

Post Postao/la retsam »

Onda isprika :) , moj brat nosi slušne aparatiće pa znam da je imao problema oko toga
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Markec

Post Postao/la Markec »

retsum je napisao/la:Onda isprika :) , moj brat nosi slušne aparatiće pa znam da je imao problema oko toga
Ma nemoras se ispričavati, ja bi trebao proraditi na tome, tj vježbati na nečemu da ne griješim u tome :)

odlutali smo od teme, vratijmo se na Pernara
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Markec je napisao/la:
Ako koga zanima ovdi su slike malog linuxaša pernara :) ... ali samo oni koji su njegovi frendovi mogu vidjeti.

Što se tiće djeca ja se ne žurim, prvo treba nači pravu tj s kojom bi se odlično slagao : )

Vidim slike i dalje ne vjerujem očima.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
retsam

Post Postao/la retsam »

Hmmm... mislim da nije u redu stavljanje linkova na slike djeteta :? , znam da je on objavio slike na facebook-u i da ih svatko tko mu je "prijatelj" može vidjeti, ali ipak bi se trebala štiti privatnost djeteta(maybe :roll: )
Ken Thompson je napisao/la:One of my most productive days was throwing away 1000 lines of code.

Pikacode - Arch configs
Pikacode - dwm config
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

retsum je napisao/la:Hmmm... mislim da nije u redu stavljanje linkova na slike djeteta :? , znam da je on objavio slike na facebook-u i da ih svatko tko mu je "prijatelj" može vidjeti, ali ipak bi se trebala štiti privatnost djeteta(maybe :roll: )
Pa ja mu nisam prijatelj, i svejedno vidim slike. Tako da je pernar sam kriv, jer svi mogu vidjeti slike.. :)
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Hugo je napisao/la:
Pa ja mu nisam prijatelj, i svejedno vidim slike. Tako da je pernar sam kriv, jer svi mogu vidjeti slike.. :)
Slažem se sa ovime.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

da, al trebalo bi manuti link sa posta, ko vidio vidio.

edit

I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

ja sam ga imala za frenda, pa ga vise ne vidim...kaj me blocko? :D lol
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
Odgovori