Dostupna beta Ubuntu 10.04

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

Hugo
Spol: M
Kontakt:

Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04

Post Postao/la Hugo »

glaskoncILLa je napisao/la:
Suko je napisao/la: Nisam znao da je Sedmica takav problem.
Ali, kao što i sam kažeš, to se lako riješi.
meni se cini da nije samo sedmica, nego svi windowsi, osim ako se u medjuvremenu nesto nije promijenilo..
tebi prepozna windowse i sa dvojkom?
Sve je prošlo bez ikakvih problema. I kod instalacije Ubuntu-a, i kod nadogradnje Grub-a.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

glaskoncILLa je napisao/la:razlika je da li radis nadogradnju ili fresh install, ako radis nadogradnu, uvijek ce ti citati stare conf fileove osim ako su se ovi u medjuvremenu promijenili u novoj verziji, a i tad ce te pitati sto zelis da ucini.

ako radis fresh install, tih fileova nema.
Pa kad sam stavljao Karmic na laptop (fresh install), dobio sam Grub 2, i sve je bilo OK. Tj. Izgubio sam Win bootloader, ali sam dobio Windows u Grub bootloaderu.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
glaskoncILLa

Post Postao/la glaskoncILLa »

pa eto, to je onda nesto novo..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
tuxi

Ubuntu Manual Alpha Released - Gets New Name, Chapters, More

Post Postao/la tuxi »

"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

USPIO SAM INSTALIRATI UBUNTU 10.04 SVE RADI ČAK JE I FLASH BRZZZ!!!!!!
:thumbs2 :thumbs2 :thumbs2 :thumbs2 :thumbs2 :thumbs2

:snoozer: :snoozer: :snoozer: :snoozer: :ugeek: :ugeek: :ugeek: spiti spiti spivo spivo rofl

P.S. ovo s cL nije vikanje već radost xD i nadam se da će tako biti i sada kada ugasim komp pa ga upalim :))) držite fige rofl
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
domi

Post Postao/la domi »

vuksamotnjak je napisao/la:USPIO SAM INSTALIRATI UBUNTU 10.04 SVE RADI ČAK JE I FLASH BRZZZ!!!!!!
:thumbs2 :thumbs2 :thumbs2 :thumbs2 :thumbs2 :thumbs2

:snoozer: :snoozer: :snoozer: :snoozer: :ugeek: :ugeek: :ugeek: spiti spiti spivo spivo rofl

P.S. ovo s cL nije vikanje već radost xD i nadam se da će tako biti i sada kada ugasim komp pa ga upalim :))) držite fige rofl
evo držim :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
vuksamotnjak

Post Postao/la vuksamotnjak »

RADIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
Što je danas ljepi linux dan......oooooooo.... Dobio majicu i još po prvi puta sve štima: Compiz+flash+rezolucij+ mogu ga bootati direktno a ne da brvo moram u windows ici pa onda tek u linux
:snoozer: :thumbs2 spiti :sokiran spivo 8-) rofl
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Branimir
Kontakt:

Post Postao/la Branimir »

Daklem evo mene opet malo...

na kanti koju imam na drugoj lokaciji, update-ao sam s 9.10 na 10.04 (P4 Celeron 2.6, 1gb rama, abit ic7g ploča) i ugodno se iznenadio, jer radi brže nego 9.10.

i to Gnome, dakle Ubuntu...

primjetio sam jedino da nema volume kontrole u trayu, isto kao i kod fresh instalacija na drugom računalu, no dobro to je čas posla vratit :lol:

flash mi djeluje gledljiviji sada i nekako imam dojam da prozori malo brže "skaču" i pokretanje aplikacije je nešto brže... eto...
Hugo
Kontakt:

Post Postao/la Hugo »

Branimir je napisao/la:na kanti koju imam na drugoj lokaciji, update-ao sam s 9.10 na 10.04
Ja sam mislio da je upgrade moguć tek kad izađe službena verzija. Meni Upravitelj nadogradnjama uopće ne javlja je moguć upgrade na 10.04, pa sam zbog toga to i mislio.Skidam sve update-ove redovno, ali za Lucid nema ništa još. WTF?? :cry:
Branimir
Kontakt:

Post Postao/la Branimir »

Kod: Označi sve

update-manager -d
8-)

http://www.ubuntu.com/testing/lucid/beta1

ofkors radi se "release candidate" - RC, službena verzija još nije izašla...
Odgovori