Sve je prošlo bez ikakvih problema. I kod instalacije Ubuntu-a, i kod nadogradnje Grub-a.glaskoncILLa je napisao/la:meni se cini da nije samo sedmica, nego svi windowsi, osim ako se u medjuvremenu nesto nije promijenilo..Suko je napisao/la: Nisam znao da je Sedmica takav problem.
Ali, kao što i sam kažeš, to se lako riješi.
tebi prepozna windowse i sa dvojkom?
Dostupna beta Ubuntu 10.04
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Dostupna beta Ubuntu 10.04
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
Pa kad sam stavljao Karmic na laptop (fresh install), dobio sam Grub 2, i sve je bilo OK. Tj. Izgubio sam Win bootloader, ali sam dobio Windows u Grub bootloaderu.glaskoncILLa je napisao/la:razlika je da li radis nadogradnju ili fresh install, ako radis nadogradnu, uvijek ce ti citati stare conf fileove osim ako su se ovi u medjuvremenu promijenili u novoj verziji, a i tad ce te pitati sto zelis da ucini.
ako radis fresh install, tih fileova nema.
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- glaskoncILLa
pa eto, to je onda nesto novo..
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Ubuntu Manual Alpha Released - Gets New Name, Chapters, More
"Ništa nije sveto, sve je bruto i neto, sve je zabava ..."
- vuksamotnjak
- Spol: M
USPIO SAM INSTALIRATI UBUNTU 10.04 SVE RADI ČAK JE I FLASH BRZZZ!!!!!!
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
P.S. ovo s cL nije vikanje već radost xD i nadam se da će tako biti i sada kada ugasim komp pa ga upalim
)) držite fige 
P.S. ovo s cL nije vikanje već radost xD i nadam se da će tako biti i sada kada ugasim komp pa ga upalim
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
evo držimvuksamotnjak je napisao/la:USPIO SAM INSTALIRATI UBUNTU 10.04 SVE RADI ČAK JE I FLASH BRZZZ!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. ovo s cL nije vikanje već radost xD i nadam se da će tako biti i sada kada ugasim komp pa ga upalim)) držite fige
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
- vuksamotnjak
RADIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!
Što je danas ljepi linux dan......oooooooo.... Dobio majicu i još po prvi puta sve štima: Compiz+flash+rezolucij+ mogu ga bootati direktno a ne da brvo moram u windows ici pa onda tek u linux

Što je danas ljepi linux dan......oooooooo.... Dobio majicu i još po prvi puta sve štima: Compiz+flash+rezolucij+ mogu ga bootati direktno a ne da brvo moram u windows ici pa onda tek u linux
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
- Branimir
- Kontakt:
Daklem evo mene opet malo...
na kanti koju imam na drugoj lokaciji, update-ao sam s 9.10 na 10.04 (P4 Celeron 2.6, 1gb rama, abit ic7g ploča) i ugodno se iznenadio, jer radi brže nego 9.10.
i to Gnome, dakle Ubuntu...
primjetio sam jedino da nema volume kontrole u trayu, isto kao i kod fresh instalacija na drugom računalu, no dobro to je čas posla vratit
flash mi djeluje gledljiviji sada i nekako imam dojam da prozori malo brže "skaču" i pokretanje aplikacije je nešto brže... eto...
na kanti koju imam na drugoj lokaciji, update-ao sam s 9.10 na 10.04 (P4 Celeron 2.6, 1gb rama, abit ic7g ploča) i ugodno se iznenadio, jer radi brže nego 9.10.
i to Gnome, dakle Ubuntu...
primjetio sam jedino da nema volume kontrole u trayu, isto kao i kod fresh instalacija na drugom računalu, no dobro to je čas posla vratit
flash mi djeluje gledljiviji sada i nekako imam dojam da prozori malo brže "skaču" i pokretanje aplikacije je nešto brže... eto...
Ja sam mislio da je upgrade moguć tek kad izađe službena verzija. Meni Upravitelj nadogradnjama uopće ne javlja je moguć upgrade na 10.04, pa sam zbog toga to i mislio.Skidam sve update-ove redovno, ali za Lucid nema ništa još. WTF??Branimir je napisao/la:na kanti koju imam na drugoj lokaciji, update-ao sam s 9.10 na 10.04
- Branimir
- Kontakt:
Kod: Označi sve
update-manager -dhttp://www.ubuntu.com/testing/lucid/beta1
ofkors radi se "release candidate" - RC, službena verzija još nije izašla...