upravo tokova-ng je napisao/la:svejedno koji bude izabran, ionako je precjednik samo figura i čovjek koji prezentira drzavu nekoj drugoj drzavi, sjetite se kakvu mesić ima odgovornost, sve manje više je odgovorna vlada
htjela sam glasat za bandica, ali necu
josipovic mi je odvratan, isto kao i hebrang, ove trebice mi nisu nesto ozbiljne...primorac mi ide na onu stvar koje nemam sa onim svojim reklama da ce suzbit korupciju... LOL pa da je mogao, mesic bi to napravio...ali ono, HELLO, nema nikakve ovlasti...tudman...hahaha, nisam voljela ni prvog pa tako ni drugog ni treceg ni 100....miksic mi je jos od prije odvratan...
zapravo, primjetila sam da su se samo ljige prijavile (osim bandica i vidosevica :smajlicsasrcekom: )...
to je moje videnje svega toga...bez veze baceni novci u vjetar i svi ti silni milijoni...bolje bi bilo da su te novce potrosili da nahrane siromasne ili kaj ja znam, to bi bio pogodak za dobivanje izbora...a ne svi ovi plakati, reklame i lazna obecanja...
ljudi ionako glasaju ili za stranku koja ga je podrzala, ili za onog koji im je simpatican...
s obzirom da sam ja u ovoj drugoj katgoriji, biram vidosevica...i ne zamjeram mu nista kaj nemre objasnit odakle mu sve to...bas me briga...da sam bila na njegovom mjestu i ja bih pol tog pokrala da mogu i da znam da mi se nece sudit...pokrali su i drugi, samo sto oni to ne vode na sebi nego su prebacili na sinove, kceri, zene, ljubavnice i blablabla...
eto, moje videnje