Predsjednički Izbori

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

meema
Spol: Ž
Kontakt:

Re: Predsjednički Izbori

Post Postao/la meema »

kova-ng je napisao/la:svejedno koji bude izabran, ionako je precjednik samo figura i čovjek koji prezentira drzavu nekoj drugoj drzavi, sjetite se kakvu mesić ima odgovornost, sve manje više je odgovorna vlada
upravo to :D :D i zato cu ja glasat za vidosevica :) neka svi vide kak imamo zgodnog predsjednika :) hahaha

htjela sam glasat za bandica, ali necu :D zelim da ostane u zagrebu...je da se nakro (ali boze moj, svi bi krali da smo mogli...ja prva)...ali je puno napravio i za zagreb...pa bih voljela da nam ipak ostane kao gradonacelnik...bolje nego predsjednik, jer nece moc nis napravit, a ovak jos nes stigne :D

josipovic mi je odvratan, isto kao i hebrang, ove trebice mi nisu nesto ozbiljne...primorac mi ide na onu stvar koje nemam sa onim svojim reklama da ce suzbit korupciju... LOL pa da je mogao, mesic bi to napravio...ali ono, HELLO, nema nikakve ovlasti...tudman...hahaha, nisam voljela ni prvog pa tako ni drugog ni treceg ni 100....miksic mi je jos od prije odvratan...
zapravo, primjetila sam da su se samo ljige prijavile (osim bandica i vidosevica :smajlicsasrcekom: )...
to je moje videnje svega toga...bez veze baceni novci u vjetar i svi ti silni milijoni...bolje bi bilo da su te novce potrosili da nahrane siromasne ili kaj ja znam, to bi bio pogodak za dobivanje izbora...a ne svi ovi plakati, reklame i lazna obecanja...
ljudi ionako glasaju ili za stranku koja ga je podrzala, ili za onog koji im je simpatican...
s obzirom da sam ja u ovoj drugoj katgoriji, biram vidosevica...i ne zamjeram mu nista kaj nemre objasnit odakle mu sve to...bas me briga...da sam bila na njegovom mjestu i ja bih pol tog pokrala da mogu i da znam da mi se nece sudit...pokrali su i drugi, samo sto oni to ne vode na sebi nego su prebacili na sinove, kceri, zene, ljubavnice i blablabla...
eto, moje videnje :D
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
zole052
Spol: M

Post Postao/la zole052 »

Bila zanimljiva anketa na monitor.hr, da li zelite da precjednik bude a)glup ili b)korumpiran? Nekih 85 posto ljudi skupa samnom je glasalo za bi radje da bude glup...
Meni je najbitnije da nebude korumpiran a uglavnom se taj 'epitet' veze sa vecinom kandidata od Hebranga, Vidosevica, Bandica... a jedini koji ima sanse i za kojeg mislim da je najmanje korumpiran ili uopce nije (to neznam) je Josipovic i eventualno Pusicka a buduci da ova druga nema neke realne sanse tako da nejvjerojatnije moj glas ide Josipovicu.
U ovu skupinu 'manje korumpirani' i 'vise korumpirani' nisam ubacio ove kandidate koji po anketama nemaju ni blizu 10 posto jer su oni tu vise manje zbog folklora jer nemaju nikakve sanse...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
shicy

Post Postao/la shicy »

samo da Hebrang,Bandić ili Vidošević ne budu predsjednici...ostalo je podnošljivo :D
ali sve je moguće...moje drage sugrađanke i sugrađani su za gradonačelnika izabrali jednog od prvih kriminalaca u državi, tako da me ništa više ne može iznenadit :evil:
iv@n
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la iv@n »

Shicy je napisao/la:samo da Hebrang,Bandić ili Vidošević ne budu predsjednici...ostalo je podnošljivo :D
Couldn't agree more! ;)
To avoid criticism ~ do nothing, say nothing, be nothing.
shicy

Post Postao/la shicy »

kakvi su nam kandidati, sva sreća što ne odlučuju ni o čemu rofl
jjj

Post Postao/la jjj »

Prijedlog:

Ova tema > /dev/null
jjj

Post Postao/la jjj »

iv@n je napisao/la:
Shicy je napisao/la:samo da Hebrang,Bandić ili Vidošević ne budu predsjednici...ostalo je podnošljivo :D
Couldn't agree more! ;)
QFT.
meema
Spol: Ž
Kontakt:

Post Postao/la meema »

shicy,kerum je zakon :)))) da se on kandidirao,odma bi glasala za njega :))))
... I'm not weird, I'm limited edition ... :hepihepi
shicy

Post Postao/la shicy »

meema nemoj xD
di ćeš za onog kriminalca??? :D
zole052

Post Postao/la zole052 »

Shicy vidis da meema glasa samo za zgodne i naocite muskarce... vidosevic, kerum... rofl rofl rofl
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Odgovori