Vlada je zainteresirana za informatizaciju državne uprave

Razne diskusije o Linuxu, neovisno o distribuciji.

Moderator/ica: Moderatori/ce

pingu

Re: Vlada je zainteresirana za informatizaciju državne uprave

Post Postao/la pingu »

shrike je napisao/la:Knjižnice grada Zagreba su prešle na MS Office. Vidio na vlastite oči. Žene ne vide razliku.
Professional, ne?
4ndY
Moderator
Spol: M
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

shrike je napisao/la:Knjižnice grada Zagreba su prešle na MS Office. Vidio na vlastite oči. Žene ne vide razliku.
A do sad je bilo?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

Biće čovjek mislio Open Office. szbunjen
stefy
Kontakt:

Post Postao/la stefy »

To bi bila odlicna ideja naravno jer ova kriza sve pohara XD ona ce ja mislim razborito gledajuci na njen osakaceni da se tako izrazim budzet ionako morati rezati sve pa sto ne bi razmislila naravno i o prelasku na linux naravno treba joj dati i dobar razlog za to posto je ona vjerojatno laik za racunare objasnite joj to na primjeru ove banke sto sam citao mislim da se zove Allianz nisam siguran slabo pamtim XD sa srecom neka vam je potpuno vas podrazvam
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Jes, priznajem pogrejšku, mislio sam da su prešli na Open Office. Ajme blamaže... :oops: :oops: :oops: :oops:
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Markec

Post Postao/la Markec »

Znate sto je mene izmenadilo, neki dan sam slučajno naisao na Polar office stranicu, taj office je komercijalan i pravi ga Hrvatska firma Polar. Evo sto me izmenadilo
U Republici Hrvatskoj Polar se potvrdio kao tvrtka koja proizvodi visoko sofisticirani aplikacijski softver, a posebno je poznat po svom programskom paketu Polar Office. Kakvoća ovog i drugih Polarovih programa potvrđena je osvajanjem brojnih informatičkih nagrada (1996. Grgur, 1998. Novitet Info’98 i druge), kao i bazom od preko 5.000 korisnika u Hrvatskoj, BiH i Makedoniji, medu kojima su tvrtke INA, Hrvatska pošta, Hrvatska elektroprivreda, Ministarstvo financija RH, Zvijezda, Jadrolinija i druge

tekst je uzet odavde http://www.polar.hr/onama/ hmm sad se pitam jel to oni brane svojeg konja ili se zbilja koristi njihov office. Koliko vidim dajeju ga besplatno ali kao sto sam i očekivao podrsku ima samo za windows.
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Najzanimljivije je da su to nagrade iz 90'. Možda koja iz 21 stojeća?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
microbot
Kontakt:

Post Postao/la microbot »

Evo baš na temu otvorenog koda , imamo dvije poslovnice , e sada kako smo imali M$ windows na računalima i licence i podršku , svake godine odlazilo xxxxx kn samo na podršku !

Što smo napravili , na centralni server smo dignuli Solaris a na ostale makine Linux , podršku za linux smo našli u lokalnome hack clubu , dečki nam održavaju linux mašine i to im mjesećno platimo cca 5000 kn , dobro njima i dobro nama
4ndY
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la 4ndY »

Cool... a jel su to evidentirane pare ili direkt na ruke?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
microbot
Kontakt:

Post Postao/la microbot »

4ndY je napisao/la:Cool... a jel su to evidentirane pare ili direkt na ruke?
direkt na ruke
Odgovori