Professional, ne?shrike je napisao/la:Knjižnice grada Zagreba su prešle na MS Office. Vidio na vlastite oči. Žene ne vide razliku.
Vlada je zainteresirana za informatizaciju državne uprave
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Vlada je zainteresirana za informatizaciju državne uprave
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
A do sad je bilo?shrike je napisao/la:Knjižnice grada Zagreba su prešle na MS Office. Vidio na vlastite oči. Žene ne vide razliku.
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
- Suko
- Site Admin
Biće čovjek mislio Open Office. 
- stefy
- Kontakt:
To bi bila odlicna ideja naravno jer ova kriza sve pohara XD ona ce ja mislim razborito gledajuci na njen osakaceni da se tako izrazim budzet ionako morati rezati sve pa sto ne bi razmislila naravno i o prelasku na linux naravno treba joj dati i dobar razlog za to posto je ona vjerojatno laik za racunare objasnite joj to na primjeru ove banke sto sam citao mislim da se zove Allianz nisam siguran slabo pamtim XD sa srecom neka vam je potpuno vas podrazvam
Jes, priznajem pogrejšku, mislio sam da su prešli na Open Office. Ajme blamaže...

Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Markec
Znate sto je mene izmenadilo, neki dan sam slučajno naisao na Polar office stranicu, taj office je komercijalan i pravi ga Hrvatska firma Polar. Evo sto me izmenadilo
tekst je uzet odavde http://www.polar.hr/onama/ hmm sad se pitam jel to oni brane svojeg konja ili se zbilja koristi njihov office. Koliko vidim dajeju ga besplatno ali kao sto sam i očekivao podrsku ima samo za windows.
U Republici Hrvatskoj Polar se potvrdio kao tvrtka koja proizvodi visoko sofisticirani aplikacijski softver, a posebno je poznat po svom programskom paketu Polar Office. Kakvoća ovog i drugih Polarovih programa potvrđena je osvajanjem brojnih informatičkih nagrada (1996. Grgur, 1998. Novitet Info’98 i druge), kao i bazom od preko 5.000 korisnika u Hrvatskoj, BiH i Makedoniji, medu kojima su tvrtke INA, Hrvatska pošta, Hrvatska elektroprivreda, Ministarstvo financija RH, Zvijezda, Jadrolinija i druge
tekst je uzet odavde http://www.polar.hr/onama/ hmm sad se pitam jel to oni brane svojeg konja ili se zbilja koristi njihov office. Koliko vidim dajeju ga besplatno ali kao sto sam i očekivao podrsku ima samo za windows.
Najzanimljivije je da su to nagrade iz 90'. Možda koja iz 21 stojeća?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
-
microbot
- Kontakt:
Evo baš na temu otvorenog koda , imamo dvije poslovnice , e sada kako smo imali M$ windows na računalima i licence i podršku , svake godine odlazilo xxxxx kn samo na podršku !
Što smo napravili , na centralni server smo dignuli Solaris a na ostale makine Linux , podršku za linux smo našli u lokalnome hack clubu , dečki nam održavaju linux mašine i to im mjesećno platimo cca 5000 kn , dobro njima i dobro nama
Što smo napravili , na centralni server smo dignuli Solaris a na ostale makine Linux , podršku za linux smo našli u lokalnome hack clubu , dečki nam održavaju linux mašine i to im mjesećno platimo cca 5000 kn , dobro njima i dobro nama
- 4ndY
- Moderator
- Kontakt:
Cool... a jel su to evidentirane pare ili direkt na ruke?
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'
-
microbot
- Kontakt:
direkt na ruke4ndY je napisao/la:Cool... a jel su to evidentirane pare ili direkt na ruke?