pa to mi se desava na ubuntu 8.10 , on ima 2.6.27.... kernelmicrobot je napisao/la:probaj upgradati kernel na verziju 2.6 to je meni pomoglo
nije vise problem, nakon sto sam "promjenio" root password radi sve kako treba
Moderator/ica: Moderatori/ce
pa to mi se desava na ubuntu 8.10 , on ima 2.6.27.... kernelmicrobot je napisao/la:probaj upgradati kernel na verziju 2.6 to je meni pomoglo
Ona dilema u startu sa su i sudo... koliko ja znam, to su različite stvari zapravo.zzankola je napisao/la:Evo ga opet isto a nista nisam radio... danas upalim i eto, ne mountaju se diskovi, nista ne pomaze ni ono sto sam napravio zadnj put i probo sam i ono sto mi je grof reko, promjenio u permissions da sam ja owner... izluditi ce me ovo, isto mi se desavalo sa 8.04...
par dana radilo kako treba i ono ko da je samo od sebe, jedino sto mi je nesto sitno updateova doslo ali ne vjerujem da je od toga
zzankola je napisao/la:ah, koliko tu caka ima, ma windowsi su mi blokali pa sam resetiro na silu i nisam se vise vraco u njih... danas nakon sto sam uso u windowse i propisno ih ugasio sve particije su mi normalno mountane u ubuntuu![]()
fala na informaciji...