Dobra šala ....
No, nemojmo biti tako isključivi. Moje riječi su išle u smjeru majca sa logom onih proizvođača koji podržavaju open source i koji u svojoj ponudi imaju linux uređaje, kao npr dell ili hp. Sve na ovom svijetu je trgovina i nema džabe ni u stare babe. Naravno da ako baš netko hoće majcu sa LZS logom , mora biti svjestan da bu to nešto koštalo. No ako se nađe kompromis , onda distributer dobija reklamu jer se nose majce sa njegovim logom, a dio korisnika kojima to odgovara je dobio free te majce, ili torbe za laptope, ili podloge za miša, ili kaj već.....
Kako je jednom u nekoj temi rekao naš dragi kolega Bertone, naravno da će distributeri imati i neke svoje uvjete za suradnju, i suradnje nebu ako se nenađe kompromis na obje strane.... A kako su oni ipak u jačoj poziciji, više će biti potrebno pristati na njihove uvjete nego što će oni biti prisiljeni pristati na tuđe uvjete...
No dobro, nikako neželim da tema o recenziji postane novi kamen spoticanja unutar zajednice. Ja ću to probati odrditi, a tko se želi priključiti uvjek se može javiti na pp ili na web mjesto gdje bumo to objavili...
Uz hardversku recenziju, u pripremi je i review za poslovni softver i video-nadzor softvere pod linuxom....
..........
Na jednoj drugoj temi smo pričali o virusima i linuxu, i obećao sam detaljni članak o napadu na online banking i podatke korisnika te o tome koliko je i kako linux korisnika pogođeno time, i dosta sam prikupio o tome, no kako traje aktivna istraga naših pravosudnih tijela o tome, banke su mi povukle suglasnost na objavu dok se to ne obradi unutar dorh-a....
................