[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

gušter
Spol: M

Re: [BRAINSTORMING] Linux majice (logo,boja)

Post Postao/la gušter »

..asti đumbusa :D Može i karsor naprid sa tekstom nazad, iman ideju stavi se iznad njega točka sa linijom koja vodi do linka na majici izad :D

..usput zašto nebi domi u rijeci štampa, malo za promjenu, jer ovo šta je pokaza izgleda da firma dobro radi posal
gušter

Post Postao/la gušter »

Evo sa linkom iza, čak mi i bolje izgleda.
slika
Domi reci tome tiskaru da smo sekta kojoj je linus prorok a stallman gospodin bog, možda nam da popust kad vidi da smo ludi :D
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

sawyer je napisao/la:grofe kak mislis kvadrat i tekst naprijed? bit ce previse toga naprijed : /

i zašto se ne radi u istoj tiskari kao i prosli put? one prve majice su odlične ;)
Jednostavno zato jer se iz Zagreba nitko nije ponudil da preuzme odgovornost za posel, a ja ovaj puta nisam htio. 8-)

S druge strani domi je odmah preuzeo inicijativu i volju, a on eto nije iz Đumus Grada Zagreba :)

Meni drago jer vršimo decentralizaciju (i tako su Linuxaši zaista decentralizirani, tj. ima nas podjednako po cijeloj LN HR)
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

gušter je napisao/la:Evo sa linkom iza, čak mi i bolje izgleda.
slika
Domi reci tome tiskaru da smo sekta kojoj je linus prorok a stallman gospodin bog, možda nam da popust kad vidi da smo ludi :D
DA!
Rješenje je puuuuno bolje od prvotnoga iz jednostavnog razloga (istog onog na kojem sam ja baziral koncept):

Naime ako se promatraču odmah ponudi i slika i tekst, mozak to prevodi ko kakvu reklamu i odbacuje se apriori sve na majci i efekt izostaje.
Ako se pak promatraču ponudi intriganta slikovna poruka u koju nije siguran da li ju je ispravno protumačio, automatski budi znatiželju i pitanje " A kaj je ovo?", te se potrudi pogledati i s druge strane ili prema sitnijem tekstu na pednjici ako je isti tamo, te ima veće šanse da se ušteka na internet i provjeri što je to na adresi koja stoji na majici ;)
(Bez brige, sestra mi je arhitekt, žena psiholog, a ja menadžer koji to pohvata :lol: )
gušter

Post Postao/la gušter »

Ajde drago mi je da smo se složili, odlična obiteljska kombinacija, meni je sestra socijalni radnik, ja linuksaš u škveru, socijalni slučaj, bivša cura radila na psihijatriji (ali ozbiljno) :D
Ništa, još triba domi vidit jel može ovu liniju tiskar izvest na situ neznan jeli zajeb jer ide do ruba majice...
domi

Post Postao/la domi »

gušter je napisao/la:Ajde drago mi je da smo se složili, odlična obiteljska kombinacija, meni je sestra socijalni radnik, ja linuksaš u škveru, socijalni slučaj, bivša cura radila na psihijatriji (ali ozbiljno) :D
Ništa, još triba domi vidit jel može ovu liniju tiskar izvest na situ neznan jeli zajeb jer ide do ruba majice...
Moj tiskar sve može ;) samo se vi odlučite pa da krenemo u Rijeci je teplo a ja nemam majice kratkih rukava
:D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

domi je napisao/la:
gušter je napisao/la:Ajde drago mi je da smo se složili, odlična obiteljska kombinacija, meni je sestra socijalni radnik, ja linuksaš u škveru, socijalni slučaj, bivša cura radila na psihijatriji (ali ozbiljno) :D
Moj tiskar sve može ;) samo se vi odlučite pa da krenemo u Rijeci je teplo a ja nemam majice kratkih rukava
Vidi ja već sada imam minimalno 16 (šesnaest) komada (8 crno + 8 crveno) ako će ići logo Kvadrat, pa treba vidjeti i sa ostalim korisnicima koji bi htjeli (i glasali su) za Kvadrat koliko im komada treba, kako bi se dokazala isplativost dva logoa, pa da objavimo definitivne oblike i objavimo obje varijante na ostale forume i facebook.
gušter

Post Postao/la gušter »

domi je napisao/la: Moj tiskar sve može ;) samo se vi odlučite pa da krenemo u Rijeci je teplo a ja nemam majice kratkih rukava
Ovde je isto zateplilo, netriba ni košulju priko majice pa se može vidit i natpis zada :)
gušter

Post Postao/la gušter »

evo s moje strane zasad 4, moglo bi ih bit još.. domi jel ima tvoj tiskar majice za pasa, bila bi baza da mogu obuć i pasa u majicu :D
gušter

Post Postao/la gušter »

slika hehe
Odgovori