..usput zašto nebi domi u rijeci štampa, malo za promjenu, jer ovo šta je pokaza izgleda da firma dobro radi posal
[NARUDŽBE] Linux majice (logo,boja)
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: [BRAINSTORMING] Linux majice (logo,boja)
..asti đumbusa
Može i karsor naprid sa tekstom nazad, iman ideju stavi se iznad njega točka sa linijom koja vodi do linka na majici izad 
..usput zašto nebi domi u rijeci štampa, malo za promjenu, jer ovo šta je pokaza izgleda da firma dobro radi posal
Jednostavno zato jer se iz Zagreba nitko nije ponudil da preuzme odgovornost za posel, a ja ovaj puta nisam htio.sawyer je napisao/la:grofe kak mislis kvadrat i tekst naprijed? bit ce previse toga naprijed : /
i zašto se ne radi u istoj tiskari kao i prosli put? one prve majice su odlične
S druge strani domi je odmah preuzeo inicijativu i volju, a on eto nije iz Đumus Grada Zagreba
Meni drago jer vršimo decentralizaciju (i tako su Linuxaši zaista decentralizirani, tj. ima nas podjednako po cijeloj LN HR)
DA!
Rješenje je puuuuno bolje od prvotnoga iz jednostavnog razloga (istog onog na kojem sam ja baziral koncept):
Naime ako se promatraču odmah ponudi i slika i tekst, mozak to prevodi ko kakvu reklamu i odbacuje se apriori sve na majci i efekt izostaje.
Ako se pak promatraču ponudi intriganta slikovna poruka u koju nije siguran da li ju je ispravno protumačio, automatski budi znatiželju i pitanje " A kaj je ovo?", te se potrudi pogledati i s druge strane ili prema sitnijem tekstu na pednjici ako je isti tamo, te ima veće šanse da se ušteka na internet i provjeri što je to na adresi koja stoji na majici
(Bez brige, sestra mi je arhitekt, žena psiholog, a ja menadžer koji to pohvata
Ajde drago mi je da smo se složili, odlična obiteljska kombinacija, meni je sestra socijalni radnik, ja linuksaš u škveru, socijalni slučaj, bivša cura radila na psihijatriji (ali ozbiljno) 
Ništa, još triba domi vidit jel može ovu liniju tiskar izvest na situ neznan jeli zajeb jer ide do ruba majice...
Ništa, još triba domi vidit jel može ovu liniju tiskar izvest na situ neznan jeli zajeb jer ide do ruba majice...
Moj tiskar sve možegušter je napisao/la:Ajde drago mi je da smo se složili, odlična obiteljska kombinacija, meni je sestra socijalni radnik, ja linuksaš u škveru, socijalni slučaj, bivša cura radila na psihijatriji (ali ozbiljno)
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
Vidi ja već sada imam minimalno 16 (šesnaest) komada (8 crno + 8 crveno) ako će ići logo Kvadrat, pa treba vidjeti i sa ostalim korisnicima koji bi htjeli (i glasali su) za Kvadrat koliko im komada treba, kako bi se dokazala isplativost dva logoa, pa da objavimo definitivne oblike i objavimo obje varijante na ostale forume i facebook.domi je napisao/la:Moj tiskar sve možegušter je napisao/la:Ajde drago mi je da smo se složili, odlična obiteljska kombinacija, meni je sestra socijalni radnik, ja linuksaš u škveru, socijalni slučaj, bivša cura radila na psihijatriji (ali ozbiljno)
Ništa, još triba domi vidit jel može ovu liniju tiskar izvest na situ neznan jeli zajeb jer ide do ruba majice...samo se vi odlučite pa da krenemo u Rijeci je teplo a ja nemam majice kratkih rukava
Ovde je isto zateplilo, netriba ni košulju priko majice pa se može vidit i natpis zadadomi je napisao/la: Moj tiskar sve možesamo se vi odlučite pa da krenemo u Rijeci je teplo a ja nemam majice kratkih rukava
evo s moje strane zasad 4, moglo bi ih bit još.. domi jel ima tvoj tiskar majice za pasa, bila bi baza da mogu obuć i pasa u majicu 
hehe