SUSE/openSUSE fan club!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: SUSE/openSUSE fan club!
Ja koristim defaultni Monospace.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging siteLutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
misliš na font u terminalu? Ni ne znam kako izgleda jer sam odmah promjenio.Lutherus je napisao/la:Ovo je korisno.
Da pitam, je još nekome consol font sitan?
Source Code Pro na Semibold i veličinu 10 i nemaš problema

Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
U terminalu je ok, neko tty. Kad odem u tty je font oko 2x4 što je poprilično sitno i nečitljivo.
Doma sam još na 12.2 tako d ane mogu probati. Ako te tješi, na 12.2 je mali ali taman na granici da može proćiLutherus je napisao/la:U terminalu je ok, neko tty. Kad odem u tty je font oko 2x4 što je poprilično sitno i nečitljivo.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
-
Lutherus
12.2 je imal 8 ak se nevaram. Nije bed, alko se to izmjeni ali ovo je fakat sitno.
evo da se uclanim buduci da stvarno dobro radi pa ne namjeravam nista mjenjati u dogledno vrijeme... a i malo osvjezenja nakon ubuntoida koji su mi jednini radili kako treba do sada
nadam se da me nece iznevjeriti nakon updatea ali ne bi trebao, nije to ipak rolling release... hm, jel itko koristi tubmbleweed
nadam se da me nece iznevjeriti nakon updatea ali ne bi trebao, nije to ipak rolling release... hm, jel itko koristi tubmbleweed
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Ooooo, Zole došao.... pa to će se svemir početi stezati.... 
zastoGrof je napisao/la:Ooooo, Zole došao.... pa to će se svemir početi stezati....
pa uvjek me vuce suse kako je on bio moj prvi linux... pokusao i sa 12.2 ali me toliko toga zezalo i nisam uspio sve srediti u tjedan dana pa sam odustao do daljnjega
sa 12.3 osim par pocetnih bezveznih problemcica nista a ja volim distre koje rade kako treba jer nemam vise vremena za prckati previse
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
zole052 je napisao/la:evo da se uclanim buduci da stvarno dobro radi pa ne namjeravam nista mjenjati u dogledno vrijeme... a i malo osvjezenja nakon ubuntoida koji su mi jednini radili kako treba do sada![]()
Bolje nemoj,zole052 je napisao/la:nadam se da me nece iznevjeriti nakon updatea ali ne bi trebao, nije to ipak rolling release... hm, jel itko koristi tubmbleweed
a) trenutno je ~ ko i 12.3
b) kolko vidim po mailing listi, zna biti glupavih problema, a dobitak nije baš neki. Ako te već zanima koji noviji softver, bolje provjeri dal je repo OK, pa ga dodaš na 12.3
To je meni prestaro da bi ga koristilLutherus je napisao/la:Šunski mi se čini ima tumbleweed.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.