SUSE/openSUSE fan club!

Diskusije usko vezane uz SUSE i openSUSE distribucije.

Moderator/ica: Moderatori/ce

max360se
Spol: M

Re: SUSE/openSUSE fan club!

Post Postao/la max360se »

Ja koristim defaultni Monospace.
Lutherus je napisao/la:Ne postoje linuksi, postoji samo Linux i on je jedan i on je kernel.
Is Linux About Choice? || Pulsir - awesome blogging site :D
iv@n je napisao/la:Divide et impera i kako se kaže na latinskom da je ljudska glupost neuništiva.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Lutherus je napisao/la:Ovo je korisno.
Da pitam, je još nekome consol font sitan?
misliš na font u terminalu? Ni ne znam kako izgleda jer sam odmah promjenio.
Source Code Pro na Semibold i veličinu 10 i nemaš problema :thumbs

slika
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

U terminalu je ok, neko tty. Kad odem u tty je font oko 2x4 što je poprilično sitno i nečitljivo.
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Lutherus je napisao/la:U terminalu je ok, neko tty. Kad odem u tty je font oko 2x4 što je poprilično sitno i nečitljivo.
Doma sam još na 12.2 tako d ane mogu probati. Ako te tješi, na 12.2 je mali ali taman na granici da može proći ;)
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Lutherus

12.2 je imal 8 ak se nevaram. Nije bed, alko se to izmjeni ali ovo je fakat sitno.
zole052

Post Postao/la zole052 »

evo da se uclanim buduci da stvarno dobro radi pa ne namjeravam nista mjenjati u dogledno vrijeme... a i malo osvjezenja nakon ubuntoida koji su mi jednini radili kako treba do sada :)

nadam se da me nece iznevjeriti nakon updatea ali ne bi trebao, nije to ipak rolling release... hm, jel itko koristi tubmbleweed :mrgreen:
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Lutherus

Šunski mi se čini ima tumbleweed.
Inaće, dobro došao.
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

Ooooo, Zole došao.... pa to će se svemir početi stezati.... :D
zole052

Post Postao/la zole052 »

Grof je napisao/la:Ooooo, Zole došao.... pa to će se svemir početi stezati.... :D
zasto :mrgreen:

pa uvjek me vuce suse kako je on bio moj prvi linux... pokusao i sa 12.2 ali me toliko toga zezalo i nisam uspio sve srediti u tjedan dana pa sam odustao do daljnjega

sa 12.3 osim par pocetnih bezveznih problemcica nista a ja volim distre koje rade kako treba jer nemam vise vremena za prckati previse :)
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

zole052 je napisao/la:evo da se uclanim buduci da stvarno dobro radi pa ne namjeravam nista mjenjati u dogledno vrijeme... a i malo osvjezenja nakon ubuntoida koji su mi jednini radili kako treba do sada :)

:welcome:
zole052 je napisao/la:nadam se da me nece iznevjeriti nakon updatea ali ne bi trebao, nije to ipak rolling release... hm, jel itko koristi tubmbleweed :mrgreen:
Bolje nemoj,
a) trenutno je ~ ko i 12.3
b) kolko vidim po mailing listi, zna biti glupavih problema, a dobitak nije baš neki. Ako te već zanima koji noviji softver, bolje provjeri dal je repo OK, pa ga dodaš na 12.3
Lutherus je napisao/la:Šunski mi se čini ima tumbleweed.
To je meni prestaro da bi ga koristil :mrgreen:
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Odgovori