Ubuntu - Win7 look

Diskusije usko vezane uz Ubuntu i srodne distribucije (Kubuntu, Xubuntu, Lubuntu, LinuxMint...)

Moderator/ica: Moderatori/ce

vuksamotnjak
Spol: M

Re: Ubuntu - Win7 look

Post Postao/la vuksamotnjak »

Ne volim te modifikacije tj transformiranje. Na linux sam prešao jer je drugačiji izgledom i dušom. Toliko je drugačiji da sam spreman naživcirati se ponekad. A uostalom Mac i Win počinju kopirati linux pa.....
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

vuksamotnjak je napisao/la:Ne volim te modifikacije tj transformiranje. Na linux sam prešao jer je drugačiji izgledom i dušom. Toliko je drugačiji da sam spreman naživcirati se ponekad. A uostalom Mac i Win počinju kopirati linux pa.....
pogotovo win.........i onda najdraži do prezentacije windowsa bsod i 5 likova skaće oko laptopa i psuje.hahahaha
vuksamotnjak

odin je napisao/la:
vuksamotnjak je napisao/la:Ne volim te modifikacije tj transformiranje. Na linux sam prešao jer je drugačiji izgledom i dušom. Toliko je drugačiji da sam spreman naživcirati se ponekad. A uostalom Mac i Win počinju kopirati linux pa.....
pogotovo win.........i onda najdraži do prezentacije windowsa bsod i 5 likova skaće oko laptopa i psuje.hahahaha
Ah sada. To mi se moram priznati na win dije jako dugo dogodilo negdije 4 godine. Doduše sada sam kompletno na linuxu 4 mijeseca kosatantno(barem mislim )

एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
csx

Post Postao/la csx »

ja sam instalirao i odlično je.. stvarno netko tko ne zna pomislio bi da je win na kompu ;)
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

a čemu to, pa stavi te si onda KDE, i to je to, samo imate onda više fičura...:P
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Soul_Sample

Post Postao/la Soul_Sample »

gobonja je napisao/la:
Suko je napisao/la:Ma gledajte ...
Pa neko voli isprobavati sve moguće dok ne sruši instalirani Linux.
Taj sam! Samo mi ovaj drugi dio rečenice nikako ne ide. Silujem ga i silujem ali se mali ne da!
pih, ne siluješ dovoljno. ja sam uspio srušit cijele distre samo instalacijom novih tema rofl
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
gobonja
Kontakt:

Post Postao/la gobonja »

Samo instalacijom tema?!?!?!
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

Soul_Sample je napisao/la:
gobonja je napisao/la:
Suko je napisao/la:Ma gledajte ...
Pa neko voli isprobavati sve moguće dok ne sruši instalirani Linux.
Taj sam! Samo mi ovaj drugi dio rečenice nikako ne ide. Silujem ga i silujem ali se mali ne da!
pih, ne siluješ dovoljno. ja sam uspio srušit cijele distre samo instalacijom novih tema rofl
nisi user ako ga nepotrgaš! rofl rofl rofl
vuksamotnjak

Instalacijom tema????? To čak ni meni nije uspijelo xD

domi

Post Postao/la domi »

vuksamotnjak je napisao/la:Instalacijom tema????? To čak ni meni nije uspijelo xD
Meni je ali na početku korištenja linuxa sad već ne, sad ga rušim drugačije rofl
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
Odgovori