Ubuntu - Win7 look
Moderator/ica: Moderatori/ce
- vuksamotnjak
- Spol: M
Re: Ubuntu - Win7 look
Ne volim te modifikacije tj transformiranje. Na linux sam prešao jer je drugačiji izgledom i dušom. Toliko je drugačiji da sam spreman naživcirati se ponekad. A uostalom Mac i Win počinju kopirati linux pa.....
オープン思考....Linuxを使う=オープンWikiの [url]wiki.open.hr[/url](すべての情報を持って)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
एक खुले दिमाग .... लिनक्स Wiki- [url]wiki.open.hr[/url] सभी जानकारी (के साथ खुला का उपयोग करना.)
-
Lutherus
pogotovo win.........i onda najdraži do prezentacije windowsa bsod i 5 likova skaće oko laptopa i psuje.hahahahavuksamotnjak je napisao/la:Ne volim te modifikacije tj transformiranje. Na linux sam prešao jer je drugačiji izgledom i dušom. Toliko je drugačiji da sam spreman naživcirati se ponekad. A uostalom Mac i Win počinju kopirati linux pa.....
- vuksamotnjak
Ah sada. To mi se moram priznati na win dije jako dugo dogodilo negdije 4 godine. Doduše sada sam kompletno na linuxu 4 mijeseca kosatantno(barem mislim )odin je napisao/la:pogotovo win.........i onda najdraži do prezentacije windowsa bsod i 5 likova skaće oko laptopa i psuje.hahahahavuksamotnjak je napisao/la:Ne volim te modifikacije tj transformiranje. Na linux sam prešao jer je drugačiji izgledom i dušom. Toliko je drugačiji da sam spreman naživcirati se ponekad. A uostalom Mac i Win počinju kopirati linux pa.....
-
csx
ja sam instalirao i odlično je.. stvarno netko tko ne zna pomislio bi da je win na kompu 
a čemu to, pa stavi te si onda KDE, i to je to, samo imate onda više fičura...
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
- Soul_Sample
pih, ne siluješ dovoljno. ja sam uspio srušit cijele distre samo instalacijom novih temagobonja je napisao/la:Taj sam! Samo mi ovaj drugi dio rečenice nikako ne ide. Silujem ga i silujem ali se mali ne da!Suko je napisao/la:Ma gledajte ...
Pa neko voli isprobavati sve moguće dok ne sruši instalirani Linux.
Subdue the regret. Dust yourself off, proceed.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
You'll get it in the next life, where you don't make mistakes.
Do what you can with this one, while you're alive.
Samo instalacijom tema?!?!?!
Nosonja - distribucija za početnike, bazirana na Arch Linuxu.
-
Lutherus
nisi user ako ga nepotrgaš!Soul_Sample je napisao/la:pih, ne siluješ dovoljno. ja sam uspio srušit cijele distre samo instalacijom novih temagobonja je napisao/la:Taj sam! Samo mi ovaj drugi dio rečenice nikako ne ide. Silujem ga i silujem ali se mali ne da!Suko je napisao/la:Ma gledajte ...
Pa neko voli isprobavati sve moguće dok ne sruši instalirani Linux.
- vuksamotnjak
Instalacijom tema????? To čak ni meni nije uspijelo xD
Meni je ali na početku korištenja linuxa sad već ne, sad ga rušim drugačijevuksamotnjak je napisao/la:Instalacijom tema????? To čak ni meni nije uspijelo xD
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware