Suko je napisao/la: On ti isto tako omogućava i konverziju videa kojeg skidaš, kao i skidanje samo mp3 zvuka.

a sta sad
Moderator/ica: Moderatori/ce
Kod: Označi sve
sudo apt-get install libavcodec-unstripped-52 libavdevice-unstripped-52 libavformat-unstripped-52 libavutil-unstripped-49 libpostproc-unstripped-51 libswscale-unstripped-0Kod: Označi sve
sudo apt-get install ffmpegKod: Označi sve
ffmpeg -formatsTo i mene muči već neko vrijeme pa sad probao po ovim uputama.Sve instalirao kako je navedeno ali na kraju downloada javi FAILED CONVERTING i video zapis ostaje u flv formatu a ne u avi kako je zadano..?Suko je napisao/la:Treba ti ffmpeg.
Ali, ovaj koji se instalira po defaultu na Ubuntu nema podršku za mp3.
Zato trebaš instalirati onaj sa podrškom za mp3.
Probaj ovako:Pa nakon toga:Kod: Označi sve
sudo apt-get install libavcodec-unstripped-52 libavdevice-unstripped-52 libavformat-unstripped-52 libavutil-unstripped-49 libpostproc-unstripped-51 libswscale-unstripped-0Ako ti se ispravno instaliralo, s naredbomKod: Označi sve
sudo apt-get install ffmpegće ti pokazati da postoji podrška za mp3.Kod: Označi sve
ffmpeg -formats
Pa nakon toga probaj Download helper.
Javi jel fadi.
mislio sam da je to jer odabires flv umjesto mp4 format ali pokusao sam skinuti i jedan i drugi format i radi savrsenoDavor je napisao/la: To i mene muči već neko vrijeme pa sad probao po ovim uputama.Sve instalirao kako je navedeno ali na kraju downloada javi FAIL CONVERSION i video zapis ostaje u flv formatu a ne u avi kako je zadano..?
Ma skidanje mi radi bez problema ali konverzija neće...charuga je napisao/la:mislio sam da je to jer odabires flv umjesto mp4 format ali pokusao sam skinuti i jedan i drugi format i radi savrsenoDavor je napisao/la: To i mene muči već neko vrijeme pa sad probao po ovim uputama.Sve instalirao kako je navedeno ali na kraju downloada javi FAIL CONVERSION i video zapis ostaje u flv formatu a ne u avi kako je zadano..?
charuga je napisao/la:zanima me sa kojim programom je moguce skidati muziku sa youtubea,naime na windozima ima program koji se zove free studio manager i sa kojim je vrlo jednostavno skidanje pjesama,znaci samo pjesama ali i mogucnost skidanja cijeloga videa.