Ha ha nema veze s autima tako sam odabrao naziv odavna za mnogo stvari od e maila na dalje pa i ovdje . Pozdrav i tebiFugu je napisao/la:Dobronamdošao!![]()
Kaj si iz Vž-a i voliš aute s targa top-om ili nema veze s time?![]()
Pozdrav od novog Linux korisnika
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Dobrodošli na forum portala linuxzasve.com. Ovo je mjesto gdje se ukratko možete predstaviti - slobodno otvorite novu temu i ukratko nam recite nešto o sebi. Također, poželjno je odmah ispuniti profil sa informacijama (Profil/Postavke, gore lijevo).
Re: Pozdrav od novog Linux korisnika
- vision
- Spol: ♂
Dobrodošao,
1GB je malo za unity + aplikacije, tj. može ali puni swap particiju i "vuče se". Ta konfiguracija će lakše svariti neko lagano okruženje poput lxde ili xfce-a - nego ako ovako radi dobro, nema brige.
1GB je malo za unity + aplikacije, tj. može ali puni swap particiju i "vuče se". Ta konfiguracija će lakše svariti neko lagano okruženje poput lxde ili xfce-a - nego ako ovako radi dobro, nema brige.
Radi vjerujem kako sugeriras jos bolje no sadasnji dojmovi su da i s mate 14:04 radi za nekih 20 % brze ,bolje i stabilnije nego kad usporedim sa prethodnim windowsom xp sp 3 . Najveca mana XP a na tom kompu je bila recimo sto se Chrom obavezno srusio kad bi se otvorilo vise kartica i neminovno je doslo do stekanja i rusenja Chroma nakon nekih sat dva surfanja. Sad to isto radim s ovom Ubunto instalacijom i za divno cudo danima ga namjerno trpam sa masom kartica i nikad se nije zastekao ni srusio kao na XP u. Kod XP a je to izgleda bilo pravilo jer i jedna komp od frendice pati od istih problema rusenja Chroma na XP u a slicnih je karakteristika. Mozilla je recimo bila stabilnija nije se rusila ali se je znala tako zastekati da je bila neupotrebljiva. Ono sto sam zapazio Mate 14:04 ne dere tolko memoriju kao xp i nekako se drzi sa ukljucenim Chromom na 500 do 600 mb i to tako varira dok je Windows stalno rastao u potrosnji memorije dok nije dosao do faze da se zasteka pa je trebalo koj put i restart napraviti neminovno. Sve u svamu Windows xp nemoze konkurirati ovome sto je sada u kompu.vision je napisao/la:Dobrodošao,
- vision
- Spol: ♂
Bez problema, kasnije sam vidio da sam preskočio napisano MATE

Distribucija koju koristiš se zove Ubuntu.. ne Ubunto, Ubunta.. ili kako već sam vidio da ljudi pišu 
- Cooleech
- Moderator
- Spol: M
Pust' čovika, vidiš da i verziju piše kao psalam..bertone je napisao/la:Distribucija koju koristiš se zove Ubuntu.. ne Ubunto, Ubunta.. ili kako već sam vidio da ljudi pišu
I've seen some idiots back in my time, but you man... you're special!Vl@do je napisao/la:Arch imaš upravo zato da uštediš na vremenu. Nemaš nikakvih problema s instalacijama, kompajliranjem i ostalim. Imaš jednostavno funkcionalan i stabilan, uvijek najsvježiji OS, a osim toga je sexy i cool do neba.