Pardus 2011.1 - Perfekcionizam iz Turske?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojoj distribuciji je riječ. Primjer: [Slackware]
- Linux za sve
- Kontakt:
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Re: Pardus 2011.1 - Perfekcionizam iz Turske?
Odličan posao Hugo!
Možda će se još netko odlučiti za instalaciju nakon ovog?
Hvala! Sigurno hoće, ne sumnjam u to. Pardus je super i ja ostajem na njemu sigurno na duže razdoblje..Suko je napisao/la:Odličan posao Hugo!
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
izvanredan članak! svaka čast majstore!
Jel može jedno pitanje vezano uz instalaciju Pardusa? Imam /home na posebnoj particiji i ne bi ga htio brisati kod instalacije. Da li njegov installer podržava mountanje postojeće particije kao /home bez formatiranja?
Da, bez problema. Samo označiš da ju koristi kao home, a ne označiš da ju formatira i to je to.Gruvy je napisao/la:Jel može jedno pitanje vezano uz instalaciju Pardusa? Imam /home na posebnoj particiji i ne bi ga htio brisati kod instalacije. Da li njegov installer podržava mountanje postojeće particije kao /home bez formatiranja?
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
-
Lutherus
dobar članak Hugo.pročital ga danas na poslu na brzaka,kasnije ću ga detaljnije bez žurbe i smireno
Shicy je napisao/la:izvanredan članak! svaka čast majstore!
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware
OK. Hvala.Hugo je napisao/la: Da, bez problema. Samo označiš da ju koristi kao home, a ne označiš da ju formatira i to je to.
Večeras bi ga onda mogao isprobati da vidim kako to radi...