HAK na Androidu
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Linux za sve
- Kontakt:
Re: HAK na Androidu
Jako dobro, sviđa mi se!
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Stavio sam si i ja.
Nisam još isprobao.
Dobro će doći.
Nisam još isprobao.
Dobro će doći.
I ja sam si stavio već neki dan, i super je. Nisam član HAK-a, ali radi i bez prijave. Najbolje mi je što mogu vidjeti gdje je i u kojem vremenu policija.. 
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
- Abzeenth
- Site Admin
Hugo je napisao/la:Najbolje mi je što mogu vidjeti gdje je i u kojem vremenu policija..
Trebalo bi napraviti neku sličnu aplikaciju za praćenje i dojavu o kretanju ZET-ovih kontrolora...
Meni se aplikacija srušila nakon 20 sekundi.
Dropbox, jednostavno možete otvoriti račun i besplatno dobijete 2 GB http://db.tt/OioEmCb Ukoliko prilikom registracije koristite navedeni link oboje dobijemo 500 MB gratis.
- 4ndY
- Moderator
- Spol: M
- Kontakt:
Ludnica... ovakvim aplikacijama pametni telefoni napokon dobivaju smisao (a ne da služe isključivo za igranje Angry Birdsa). Još da baterija traje po 5+ dana... 
A neutron walks into a bar; he asks the bartender, 'How much for a beer?' The bartender looks at him, and says 'For you, no charge.'