Trebam programera

C, C++, Java, PHP, Ruby...

Moderator/ica: Moderatori/ce

Pravila foruma
U naslovu teme unutar uglatih zagrada navesti o kojem jeziku je riječ. Primjer: [Java]
STmateo
Spol: M

Trebam programera

Post Postao/la STmateo »

Tražim programera koji bi radio na programu za računanje stabiliteta brodova.

zainteresirani se mogu javit na mail
mtkraljevic@gmail.com
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Re: Trebam programera

Post Postao/la shrike »

Da li je potrebno neko specijalno znanje mehanike, hidrodinamike i o kojem jeziku/jezicima se radi?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

shrike je napisao/la:Da li je potrebno neko specijalno znanje mehanike, hidrodinamike i o kojem jeziku/jezicima se radi?
Statika,kinematika,kinetika,mehanika fluida.Pretpostavljam c++, bar u tome na faxu rješavamo te probleme
fakin

Post Postao/la fakin »

trebaš kao pomoć ili za ozbiljnu aplikaciju?
STmateo

Post Postao/la STmateo »

Da pojasnim malo...
Pomorac sam, frustriran idiotskim programima koje viđam na brodovima. Većinu stvari koje ti programi rade se može napravit u excel tablici (to sam nekoliko puta i napravia).
U ovom poslu postoje 3-4 firme koje prodaju software koji je 10ak godina star, a reklamiraju ga kao čudo tehnike.
Radim na brodu koji vridi 30M$, a stabilitet takvog broda ovisi o programu koji je sramotno loš, zastaria i realno ne vridi ništa (jer ja sada "ručno" računam stabilitet)!

Da bi stvar bila gora, svi ti programi rade na windowsima (xp) i "boluju" od svih problema kao i sve ostalo šta radi na windowsima. Zato želim da program bude napravljen za linux.

Što se tiče sila koje treba računati to nije problem... barem mislim da ne bi treba bit problem, jer ako ja to na listu papira izračunam onda valjda i program može. Postoje formule koje bi se trebale ubacit i to je to.
Program treba računat stabilitet koristeći te formule. Treba bi izbacit i neke grafove, krivulje... ništa posebno. Viđa sam excel tablice koje su "odrađivale" sličan posao.

O kojem jeziku se radi je najmanje bitno. Ja se u te stvari ne razumim, zato i trebam programera. Za to bi molia vaš savjet...

Slobodno pitajte sve šta vas zanima jer ni ja nisam siguran kako da postavim pitanje vama...
shrike
Moderator
Spol: Y
Kontakt:

Post Postao/la shrike »

Hm. Zvuči nadasve zanimljivo. Ali ja se ne bih usudio raditi išta za 30 M$ vrijednu opremu bez ugovora i svih legalnih obaveza podmirenima. Što ti misliš o tome?
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
STmateo

Post Postao/la STmateo »

Ne radim ja ovo u ime firme već za sebe privatno. Ne bi taj program zaminia ovo smeće koje imamo na brodu, samo bi ga koristia usporedno sa njim i uspoređiva rezultate.
To bi mi pomoglo i da brže izračunam ovo šta sad radim "na ruke"
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Da li je ovdije rijec o placenom programeru ili o programeru volonetru? :zamisljen
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Bug

Post Postao/la Bug »

Da znam c++ sad bi ti se javio..meni ovo bas kul izazov :)
stefan
Moderator

Post Postao/la stefan »

Bug je napisao/la:Da znam c++ sad bi ti se javio..meni ovo bas kul izazov :)
meni je problem sto nemam toliko slobodnog vremena...

Ali imam prijedlog. Tu ima dosta inzenjera strojarstva, brodogradnje.. pa se moze timski to rjesiti...
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Odgovori