I to još baš staviš u temu ljubitelja KDE-a.fakin je napisao/la:kde je našminkano ali još uvijek presporo sučelje.
i podsjeća na windowse.
KDE fan club
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: KDE fan club
-
Lutherus
greška.kde fanu nikad nesmiješ reć da kde vuće na penđerefakin je napisao/la:kde je našminkano ali još uvijek presporo sučelje.
i podsjeća na windowse.
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Sreca pa Gnome 3 ne slici na nista. . . 
-
fakin
odin je napisao/la:greška.kde fanu nikad nesmiješ reć da kde vuće na penđerefakin je napisao/la:kde je našminkano ali još uvijek presporo sučelje.
i podsjeća na windowse.
neka i vuče, ali ono što me smeta je sporo otvaranje programa.
-
Lutherus
pa ako imaš kde na freebsd niti nečudi.ali ako je na fedori ili debianu onda mu isključi nepotrebne efekte
-
fakin
odin je napisao/la:pa ako imaš kde na freebsd niti nečudi.ali ako je na fedori ili debianu onda mu isključi nepotrebne efekte
znači probao sam kde: na debianu, fedori i opensuse.
4 gb rama, procesor dual core.
-
Lutherus
sa time nebi trebalo biti nikakvih problema,osim ako nemaš sve nepotrebne kerefeke uključene.pokušaj se poigrati sa postavkama.možda netko od kde korisnika može pomoći bolje (meni je desktop terminal + wallpaper)
Isključit Nepomuk/strigi i akonadi ako se ne koriste, isključit (blur) efekt(e) , probat promjenit Qt graphics system iz native u raster , pod application appearence --> stlye --> fine tuning - stavit low cpu / resolution.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Ovako ce letiti i na ves masinisumski je napisao/la:Isključit Nepomuk/strigi i akonadi ako se ne koriste, isključit (blur) efekt(e) , probat promjenit Qt graphics system iz native u raster , pod application appearence --> stlye --> fine tuning - stavit low cpu / resolution.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.