Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Like some other animals, the gecko can perform a neat trick when threatened by a predator: it can amputate its own tail. The dropped tail serves to distract the predator, and by losing it, the lizard can run faster.
Gogy je napisao/la:Jel zna tko gdje ima za kupit mrežu za ljuljanje?
S tim da nije neka dječja nego da odrasla osoba može u njoj ležati.
Thx
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
pogle u ducanima tipa bauhaus, baumax, pevec. sjecam se da sam ih vidio u baumaxu i pevecu sigurno. i cak je stari kupil jednom za doma ali ne znam je li zivo jos ali definitivno predobra stvar
Markec je napisao/la: kaj vas nije strah da odjednom nesvijesno se okrenete i padnete na pod na lice ?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
csx je napisao/la:jao.. to sam imao dosta dugo... dok stari nije odrezao drvo
Također. Ali eto prošlo je 10-ak godina pa su narasla nova dva drveta pa sam se sad sjetio (iako sam mogao na njih okačiti i prije 3-4 godine ali se nisam sjetio).