Debian koji iso skinuti

Diskusije usko vezane uz Debian distribuciju.

Moderator/ica: Moderatori/ce

NELE86
Spol: M

Re: Debian koji iso skinuti

Post Postao/la NELE86 »

sumski je napisao/la:Dobar dio distri ima "safe" live mode. Ni preko toga neće?

Samo da budem jasniji srta sam sve probao

ubuntu sve 8.04 verzije --rade bez problema instalacija poslije instalacije ma sve 5
ubuntu 8.04 upgrade>>ubuntu 10.04 sve pet dok ne restartiram masinu sve se smrzne ne regira nikako
ubuntu 10.04 samo se smrzne cim se pokaze onaj plamouth ili kako vec
ubuntu 10.10-isto
ubuntu 11.04 isto
sve distre bazirane na ovim gore isto

Idemo na rpm distre
Mandriva freeze
Pclinuxos u svim modovima safe itd isto ko i mandriva
Open suse smrzavanje u svim modovima

Ostale

Pardus isto
Puppy isto
chakra isto

Da jos nabrajam lol rofl
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

odin je napisao/la:Jel sigurno sve dobro radiš kod instalacije?
Kolko vidim ta mašina se u nekim zemljama isporučivala sa debianom ;-)
Znam to,sta mislis zasto puicam na debian istop sam to procitao cak ima i podrska za linux na njihovom sajtu :mrgreen:
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

nicky je napisao/la:
NELE86 je napisao/la:Ima jedna zanimljiva stvar a to je da ubuntu 8.04 radi bez problema kao i x/K/ubuntu iz tog pradoba.Instalacija super prode i sve radi odlicno ali budimo realni to je veoma zastarjela distra hehe
Sad kad si ovo rekao, sjetila sam se da sam imala isti problem. 8.04 radi, sve iznad ne radi uopće. Greška je bila hardverska, problem je bio u ram-u. Možda da probaš posudit drugi ram i vidjet dal bu ti to rješilo problem.

Mjenjao graficke,cupao kartice,diskove citace ramove przio nove cdove uglavnom ako debian ne upali zahebi linux na ovoj masini rofl
/Zoran\

Post Postao/la /Zoran\ »

Situacija na koju sam ja naisao a slična je ovme...

Komp od poznanika bio kod mene i idem iz zajebancije probavat live cd, i svaki koji sam pobao nije htio, samo freez pri bootu. Onda sam malo gledo i vidio da ima pored grafičke u AGP utoru i integriranu grafičku, pa sam izvadio grafičku ovu dodanu i ostavio sam integriranu i zamisli nakon toga sam boot-a sasvim uredu....Ne znam dali komp ima integriranu, ako ima, probaj izvadit ovu envidiju pa prebaci na integrirano i vidi dali će onda. Ili to ili ovo što je @nicky spomenula da probaš čupat RAM ako imaš više pločica....

eh, dok sam napisao ti si već odgovorio, ali ću ipak postat da nisam tipko zabadava....:D
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

[quote="/Zoran\"]Situacija na koju sam ja naisao a slična je ovme...

Komp od poznanika bio kod mene i idem iz zajebancije probavat live cd, i svaki koji sam pobao nije htio, samo freez pri bootu. Onda sam malo gledo i vidio da ima pored grafičke u AGP utoru i integriranu grafičku, pa sam izvadio grafičku ovu dodanu i ostavio sam integriranu i zamisli nakon toga sam boot-a sasvim uredu....Ne znam dali komp ima integriranu, ako ima, probaj izvadit ovu envidiju pa prebaci na integrirano i vidi dali će onda. Ili to ili ovo što je @nicky spomenula da probaš čupat RAM ako imaš više pločica....

eh, dok sam napisao ti si već odgovorio, ali ću ipak postat da nisam tipko zabadava....:D[/quote]

ima integriranu neku intelovu od 96 mb i compiz radi na njoj u hardyu lol ali nijedna druga distra ne ide
sumski
Moderator

Post Postao/la sumski »

[quote="/Zoran\"]Situacija na koju sam ja naisao a slična je ovme...

eh, dok sam napisao ti si već odgovorio, ali ću ipak postat da nisam tipko zabadava....:D[/quote]

Moguće:

Kod: Označi sve

Integrirana grafièka kartica:
      Tip grafièke kartice                              Intel Extreme Graphics 2
      Status grafièke kartice                           Nije u upotrebi

AGP kontroler:
      AGP verzija                                       3.00
      AGP status                                        U upotrebi
      AGP ureðaj                                        Club 3D GeForce 6600 GT AGP
      AGP velièina                                      128 MB
      Podržane AGP brzine                               1x, 2x, 4x, 8x
      Trenutna AGP brzina                               8x
      Fast-Write                                        Podržano, U upotrebi
      Side Band Addressing                              Podržano, U upotrebi
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
NELE86

Post Postao/la NELE86 »

Do veceri skinem debian pa vam javim rezltate :)
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

meni u vecini sulucajeva kad se to desilo sa live cedeom, nakon apdejta, tj. DRUGOG buta sve radilo normalno.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
/Zoran\

Post Postao/la /Zoran\ »

Ajd, ako ni Debian ne radi, onda mi jedino još mogu savjetovat da odeš ovdje:
http://hr.ezo.tv/
i pitaš da ti možda mogu pomoč na neki način pomoč.... :D
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
simke
Kontakt:

Post Postao/la simke »

ako se dobro sjećam, ma prvom debina cedeu nema network manager ni synaptic.
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Odgovori