Nadogradnja mint
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Nadogradnja mint
uh dobro je, netko se sjetio reći da nema novog minta, još se čeka finalna verzija, najbolje ne updateat...NEEEEEE!!! 
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
@frka
ti si neki tomsonov fan?
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
frka , imaš 2 solucije
Ili makni desktopcouch pa probaj
ili vrati sources listu u originalno stanje pa čekaj da ti sam ponudi nadogradnju:
Vidim da ekipa testira finalne ISO-e , pa vjerujem pa Mint 11 izlazi kroz koji dan.
Ili makni desktopcouch pa probaj
Kod: Označi sve
apt-get dist-upgradeKod: Označi sve
sudo sed -i 's/natty/maverick/g' /etc/apt/sources.listKod: Označi sve
sudo sed -i 's/katya/julia/g' /etc/apt/sources.listListen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Da, ali čini mi se thomson router-a....cinober je napisao/la:![]()
@frka
ti si neki tomsonov fan?
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
prvo što fali thomsonu ???? drugo ima tu i drugih slikica za izrugivanje pa bolje da neki šute!!!!!!!
i treče post sam postavi sa razlogom ( mada mi nije uspjelo ) jer je izašla RC verzija .
A nisam znao da se ona nemože isprobavati ( na greškama se uči - svejedno hvala onima koji su me pokušali nečemu naučiti ).
i treče post sam postavi sa razlogom ( mada mi nije uspjelo ) jer je izašla RC verzija .
A nisam znao da se ona nemože isprobavati ( na greškama se uči - svejedno hvala onima koji su me pokušali nečemu naučiti ).
- CaM
- Spol: M
- Kontakt:
Može li se napravit nadogradnja sa Mint10 na Mint11 preko DVD-a bez interneta ?
BLOG - http://www.cmid.bloger.hr/ || My web page