Ubuntu 11.04 - hvalospjevi,kritike,razočaranja i ostalo
Moderator/ica: Moderatori/ce
- Abzeenth
- Site Admin
Re: Ubuntu 11.04 - hvalospjevi,kritike,razočaranja i ostalo
Najaviti =/= najavljivati.
Najaviti je jednom, odnosno radnja je svršena.
Najavljivati je više puta, radnja se ponavlja, nesvršena je.
Tako da ako je autor htio naglasiti da se u više instanci najavljivalo nešto, a ne da su samo jednom najavili, to nije pogrešno.
Najaviti je jednom, odnosno radnja je svršena.
Najavljivati je više puta, radnja se ponavlja, nesvršena je.
Tako da ako je autor htio naglasiti da se u više instanci najavljivalo nešto, a ne da su samo jednom najavili, to nije pogrešno.
Od Ubuntua sam odustao zbog Unity-a, ne zato što mi se Unity ne sviđa nego zato što je prejak za moju 5 god staru pilu..
Probao sam Xubuntu 11.04 i sve radi super, jedino se zna upalit neki prozor debconf i onda se zgasi sam od sebe..
Šteta što se o Xfce Ubuntu jako malo piše, ne samo ovdje nego i na netu.
Probao sam Xubuntu 11.04 i sve radi super, jedino se zna upalit neki prozor debconf i onda se zgasi sam od sebe..
Šteta što se o Xfce Ubuntu jako malo piše, ne samo ovdje nego i na netu.
Instalirao Ubuntu 11.04. Vrtim ga na meni dobrom Gnome bez efekata i radi fino..
Jedina stvar koju bi izmjeno je Gnomemenu tema. Probao sam je ubacit na destop appearance ali nije prihvatio. Koji ima program koji može desktopmenu automatski promjenit, ono da lici menu na xp,7,vistu,Kde4 ?
Jedina stvar koju bi izmjeno je Gnomemenu tema. Probao sam je ubacit na destop appearance ali nije prihvatio. Koji ima program koji može desktopmenu automatski promjenit, ono da lici menu na xp,7,vistu,Kde4 ?
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Vidi ovo:Starter je napisao/la: Jedina stvar koju bi izmjeno je Gnomemenu tema. Probao sam je ubacit na destop appearance ali nije prihvatio. Koji ima program koji može desktopmenu automatski promjenit, ono da lici menu na xp,7,vistu,Kde4 ?
http://www.linuxzasve.com/clanak/ubuntu ... indows7/66
Ja mislim da još uvijek vrijedi.
Edit: A za meni:
http://gnome-look.org/content/show.php? ... HPSESSID=6
Vidio sam te temne u zorinOS, zato sam i želio neke izmjene, skinuo sam gnomkemenu ali kad ubacis u appearance preferences ne zeli instalirat,
otvorim sam readme i piše kako bi morao kao još nekis stvari ubacit : Avant-Window-Navigator applet install,
Cairo-Dock applet install
2.2.4 Xfce applet install
2.2.5 64 bit install
2.2.6 Plasma Applet install
2.2.7 Docky helper (applet) instal
mislio sam da ima nesto kao Background plus program koji nisam mogao pronaci u buntu software center..
Ali vec i kad dobijem ovak u kuverti za instaliraj sam, kako da uopce pokrenem setup.py
otvorim sam readme i piše kako bi morao kao još nekis stvari ubacit : Avant-Window-Navigator applet install,
Cairo-Dock applet install
2.2.4 Xfce applet install
2.2.5 64 bit install
2.2.6 Plasma Applet install
2.2.7 Docky helper (applet) instal
mislio sam da ima nesto kao Background plus program koji nisam mogao pronaci u buntu software center..
Ali vec i kad dobijem ovak u kuverti za instaliraj sam, kako da uopce pokrenem setup.py
- Suko
- Site Admin
Jel to radi?GnoMenu možete skinuti s ove stranice:
Nakon što ste ga preuzeli, otpakirajte ga. U Terminalu uđite u gnomenu folder i instalirate ga naredbom
Sada ćemo maknuti klasični Gnomeov menu. Kliknite desnom tipkom miša na njega i odaberite Remove from panel. Na njegovo mjesto postavljamo GnoMenu. (Desni klik, Add to Panel i odaberite GnoMenu). Odaberite temu koja vam odgovara. (desni klik na GnoMenu, te odaberite Preferences).Kod: Označi sve
sudo make install
Suko je napisao/la:Jel to radi?GnoMenu možete skinuti s ove stranice:
Nakon što ste ga preuzeli, otpakirajte ga. U Terminalu uđite u gnomenu folder i instalirate ga naredbom
Sada ćemo maknuti klasični Gnomeov menu. Kliknite desnom tipkom miša na njega i odaberite Remove from panel. Na njegovo mjesto postavljamo GnoMenu. (Desni klik, Add to Panel i odaberite GnoMenu). Odaberite temu koja vam odgovara. (desni klik na GnoMenu, te odaberite Preferences).Kod: Označi sve
sudo make install
otovrio terminal ubacio setup.py , pitao dali zei run u terminalu, run-ao sam ga, izlistao i stao nakon toga ubacio makefile.
restartao ali u prefernes mi nije nista pokazalo. kao dodatni program za instalaciju tema
- Suko
- Site Admin
Aj sad napravi ko što sam ti napisao gore. 
jesam kubuntu, radi super. čak i bolje nego original(compizconfig-settings-manager napravi da kad aplajaš efekt ti nestane gornja traka!)odin je napisao/la:<<obrisan dio o instalaciji dwm-a radi skraćenja posta>>
a jel neko probal kubuntu,xubuntu,lubuntu 11.04??ili svi kod ubunta love gnome/unity okus?