GNOME 3 (opet) odgođen!!!
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: GNOME 3 (opet) odgođen!!!
Po novome gnome 3 izlazi u devetom mjesecu... fedora 15 sa gnome 3 izlazi u petom... sta ce sada fedora se vratiti na gnome 2.xx ili ce izaci da gnometom 3 beta ili RC. Ma uzas 
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
-
Lutherus
what a drag.
ali bolje i da odgode pa poprave eventualne rupe nego da se blamiraju
Istina ali ipak su to trebali ranije najaviti da distre znaju da li da idu sa gnometom 3 za sljedeci release ili ne a ne ovako u zadnji tren skoro.odin je napisao/la:what a drag.
Jos uvijek se nadam da je prvoaprilska sala, procitao sam to popodne ali nisam htio prenjeti ovdje bas zbog toga
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Listen, I gotta fight the lion. That's what that guy Scott's all about. I know. I've studied him already.
Ukratko, ti prokleti Indijci....

"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer
[quote="/Zoran\"]Ukratko, ti prokleti Indijci....
[/quote]
Ma sta indijci... tko jos naopacke govori datum osim amerikanaca i kanade, amerijakci su krivi kao uvijek
Ma sta indijci... tko jos naopacke govori datum osim amerikanaca i kanade, amerijakci su krivi kao uvijek
"How come things that happen to stupid people always happen to me?" -- Homer