Lzs garderoba
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Lzs garderoba
pa ak bi već išla opcija s "novim valom" onda je logičnije da s njima kontaktira netko ko je već imao iskustva s takvim narudžbama (iz prošlih godina) i zna te opće podatke (količina, koliko kakovih..itd.).
-
Lutherus
ovako ljudovi.ja pital za majce u 2 firme koje su poprilično dobre u tome i krajnje profesionalne i kolega yeti napravil upite.rezultati su više manje isti.prosječna cijena je otprilike 25 kn po komadu no ona ovisi o dizajnu i veličini grafike koja se tiska.naravno i količina određuje cijenu.
pa ako ste idalje zainteresirani ajmo se dogovoriti oko dizajna pa nek neko napravi grafiku i ajmo raditi popis ljudi za majce
pa ako ste idalje zainteresirani ajmo se dogovoriti oko dizajna pa nek neko napravi grafiku i ajmo raditi popis ljudi za majce
- glaskoncILLa
moze sive, treba mi za boks? 
...."Have you mooed today?"...
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
..It’s that time of the decade: I’m reinstalling Debian..
Moze bilo koje boje, ali trebalo bi prvo dizajn napravit i broj komada dobit pa da se zna sve tocno! Jer ako ce bit jedna siva to nece posebno htjet tiskat...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
ja bih recimo uzel tri crne ali i plus tri crvene kad bi postojale kao (dodatni) izbor.
-
Lutherus
minimum za tiskanje je 10 komada u jednoj boji.
to koje će boje biti na razpolaganju ja najmanji problem,to se lako dogovorimo.
ali kako kaže yeti,prvo treba dizajn napraviti pa da točno znamo na čemu smo i ondaa napraviti popis,skupljanje love i isporuku
to koje će boje biti na razpolaganju ja najmanji problem,to se lako dogovorimo.
ali kako kaže yeti,prvo treba dizajn napraviti pa da točno znamo na čemu smo i ondaa napraviti popis,skupljanje love i isporuku
Buduci da imam tajnu informaciju da cemo dobiti novi logo u bliskoj buducnosti bilo bi ok da prvo cekamo da se to desi pa se mozda logo dobro ukomponira u majcu a do toplih dana ima nekih 2+ mjeseca tako da nije prisa...Yeti je napisao/la:Moze bilo koje boje, ali trebalo bi prvo dizajn napravit...
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
može netko stavit kakav je bio dizajn na majicama od prošle godine?
i kaj to uključuje? mora li biti originalan/zaštićen ili se može kombinirat/koristit nekaj dostupno s neta..? (ima tog masu).
i kaj to uključuje? mora li biti originalan/zaštićen ili se može kombinirat/koristit nekaj dostupno s neta..? (ima tog masu).
Zadnja izmjena: marlon, dana/u 19 ožu 2011, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Abzeenth
- Site Admin
Sive za boks?? Ali na sivom se valjda najviše vide tragovi od znoja...ewwglaskoncILLa je napisao/la:moze sive, treba mi za boks?
Odustalo se od kapa ?
Nije sretan onaj tko puno ima, sretan je onaj tko uživa u onome što ima.