Lzs garderoba
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Lzs garderoba
Ja sam se cuo sa frendom oko tih majca, navecer cu znat tocne pojedinosti kad se raspita, trebalo bi bit nesto jeftinije al da ne pricam napamet sad...
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
a kakve su kvalitete te majice? nisu valjda one najjeftinije, najtanje (po 10 ili "tri za 20 kuna" a koje se nakon par pranja raspadnu, rastegnu, izvitopere..)?
bilo bi dobro uzet ipak nekakvu solidniju kvalitetu pa makar koja kuna više. mene bi recimo interesirale crne, tamnoplave ili čak tamno crvene.. dakle, ne nužno bijele.
s druge strane, svijestan sam mogućih ograničenja.
bilo bi dobro uzet ipak nekakvu solidniju kvalitetu pa makar koja kuna više. mene bi recimo interesirale crne, tamnoplave ili čak tamno crvene.. dakle, ne nužno bijele.
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
pa mi smo zadnji put uzimali crne, i majice su do jaja
fakat su cvrste i kvalitetne 
ja zadovoljna, vec sam ih dosta prala i nit se izgubila boja niti se tisak ostetio
ja zadovoljna, vec sam ih dosta prala i nit se izgubila boja niti se tisak ostetio
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

ond super. i ja bih crne.
nađoh ovo i izgleda dost povoljno, ali samo bijela varijanta.
http://www.novival.hr/proizvodi/majice/ ... akcija.htm
nađoh ovo i izgleda dost povoljno, ali samo bijela varijanta.
http://www.novival.hr/proizvodi/majice/ ... akcija.htm
-
Lutherus
@ yeti
razrješimo pojedinosti navečer na rv i na sastanku hulka ?
@ ostali
majce budu najvjerojatnijec crne.
samo nek se neko primi dizajna pa da možemo ubaciti tablicu za naruđbe i naravno naručiti robu.
@ ostali
samo nek se neko primi dizajna pa da možemo ubaciti tablicu za naruđbe i naravno naručiti robu.
Dogovoreno! Btw. Kad se nademo?odin je napisao/la:@ yeti
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
A barem boju majce nije problem kada narucis reces da isprinta 50 crnih i 30 bjelih... bitno je da je na svima isti crtez da se ne komplicira.odin je napisao/la: @ ostali
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
samo da nadopunim zadnji post, nazval sam gore spomenutu firmu "novi val" i rečeno mi je da se, dakako, radi tisak i na crne (ili bilo koje druge boje) majice, s time da je onda skuplje 25%.. dakle, umjesto dvadesetak kuna (bijele) crne bi bile blizu trideset (naravno, zavisi opet o veličini/modelu, količini..)..majice su eu, kvalitetne, a isporuka do pet dana od zaprimanja dogovorene narudžbe.
ali, s obzirom da već imate iskustva s time, vi ionak (naj)bolje znate koja je ponuda najpovoljnija.
ali, s obzirom da već imate iskustva s time, vi ionak (naj)bolje znate koja je ponuda najpovoljnija.
Zadnja izmjena: marlon, dana/u 18 ožu 2011, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
Lutherus
@marlon
treba otići tamo i sa njima dogovoriti.ovak telefonom je sve lila.
ajd ti otiđi tamo i pitaj,mi budemo tu po firmicama prošli pa di je nabolja ponuda sa boljom kvalitetom uzmemo.
treba otići tamo i sa njima dogovoriti.ovak telefonom je sve lila.
ajd ti otiđi tamo i pitaj,mi budemo tu po firmicama prošli pa di je nabolja ponuda sa boljom kvalitetom uzmemo.