Svaka čast!
Mislio sam da nećeš htjeti nakon prošle godine?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Super!odin je napisao/la:moga ja pitati.ima tu nekoliko firmi koje se bave tiskanjem na tekstil
Nije da ne bi bilo je ugodno raditi sa Grofom ali, putujem u ponedjeljak na neodređeno vrijeme.Suko je napisao/la:Znači domi, ti se opet javljaš na dužnost?
Svaka čast!
Mislio sam da nećeš htjeti nakon prošle godine?
U Vzu ima jedan ducan koji to super radi. Ja sam tamo napravio majice prije par godina i dan danas su mi ko prije a peru se svako malo jer treniram u njima. Cijena je 30 kn (bila kad sam zadnji put narucivao i mislim da se nije povecala) a i mozda ima kakav popust na kolicinu.Suko je napisao/la:Sad bez šale prije nego nas Grof sve rastjera.
Traži se netko tko će dogovoriti tiskara i pronaći majice (ili što već se bude tiskalo).
Taj treba i prikupiti kune i poslati na adrese ljudima koji su naručili. Sustav narudžbe i prikupljanja novaca već postoji.
Jel ima takav?
Ako ima, lako je dogovoriti dizajn i odjevni predmet /USB stick / šalica / upaljač /seksualno pomagalo ...
neznam za nist drugo jer sam uvijek tu uzimal i uzimat cu i dalje makar morao ic u vzodin je napisao/la:da zna,odin tamo stalna mušterija![]()
al evo ima u gradu i još 3 ili 4 manje tekstilne tvrtke koje se bave tiskom na tekstil po naruđbi i bil nam isto jedan dečko radil maje sa siću za helpfest
kaj nisi višeante003 je napisao/la:neznam za nist drugo jer sam uvijek tu uzimal i uzimat cu i dalje makar morao ic u vzodin je napisao/la:da zna,odin tamo stalna mušterija![]()
al evo ima u gradu i još 3 ili 4 manje tekstilne tvrtke koje se bave tiskom na tekstil po naruđbi i bil nam isto jedan dečko radil maje sa siću za helpfest
Kaj nisam vise ? U vzu ili ?odin je napisao/la:kaj nisi višeante003 je napisao/la:neznam za nist drugo jer sam uvijek tu uzimal i uzimat cu i dalje makar morao ic u vzodin je napisao/la:da zna,odin tamo stalna mušterija![]()
domi je napisao/la:Suko je napisao/la:Sad bez šale prije nego nas Grof sve rastjera.
Traži se netko tko će dogovoriti tiskara i pronaći majice (ili što već se bude tiskalo).
Taj treba i prikupiti kune i poslati na adrese ljudima koji su naručili. Sustav narudžbe i prikupljanja novaca već postoji.
Jel ima takav?
Ako ima, lako je dogovoriti dizajn i odjevni predmet /USB stick / šalica / upaljač /seksualno pomagalo ...