Lzs garderoba

Razne diskusije nevezane za Linux.

Moderator/ica: Moderatori/ce

Suko
Site Admin
Spol: M

Re: Lzs garderoba

Post Postao/la Suko »

Znači domi, ti se opet javljaš na dužnost?
Svaka čast!
Mislio sam da nećeš htjeti nakon prošle godine? :mrgreen:
Suko
Site Admin

Post Postao/la Suko »

odin je napisao/la:moga ja pitati.ima tu nekoliko firmi koje se bave tiskanjem na tekstil
Super!
domi

Post Postao/la domi »

Suko je napisao/la:Znači domi, ti se opet javljaš na dužnost?
Svaka čast!
Mislio sam da nećeš htjeti nakon prošle godine? :mrgreen:
Nije da ne bi bilo je ugodno raditi sa Grofom ali, putujem u ponedjeljak na neodređeno vrijeme.
Ugodna zabava onome tko bude preuzeo štafetu :mrgreen: :D
zole052 je napisao/la
i google vjerojatno zna i koliko im je piso dugacak a smeta ih ubuntu spyware :lulz
ante003

Post Postao/la ante003 »

Suko je napisao/la:Sad bez šale prije nego nas Grof sve rastjera.
Traži se netko tko će dogovoriti tiskara i pronaći majice (ili što već se bude tiskalo).
Taj treba i prikupiti kune i poslati na adrese ljudima koji su naručili. Sustav narudžbe i prikupljanja novaca već postoji.
Jel ima takav?
Ako ima, lako je dogovoriti dizajn i odjevni predmet /USB stick / šalica / upaljač /seksualno pomagalo ...
U Vzu ima jedan ducan koji to super radi. Ja sam tamo napravio majice prije par godina i dan danas su mi ko prije a peru se svako malo jer treniram u njima. Cijena je 30 kn (bila kad sam zadnji put narucivao i mislim da se nije povecala) a i mozda ima kakav popust na kolicinu.
Odin mozda zna za to, zove se Copy Centar Manuela.
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

da zna,odin tamo stalna mušterija :D
al evo ima u gradu i još 3 ili 4 manje tekstilne tvrtke koje se bave tiskom na tekstil po naruđbi i bil nam isto jedan dečko radil maje sa siću za helpfest
ante003

Post Postao/la ante003 »

odin je napisao/la:da zna,odin tamo stalna mušterija :D
al evo ima u gradu i još 3 ili 4 manje tekstilne tvrtke koje se bave tiskom na tekstil po naruđbi i bil nam isto jedan dečko radil maje sa siću za helpfest
neznam za nist drugo jer sam uvijek tu uzimal i uzimat cu i dalje makar morao ic u vz :D
Lutherus

Post Postao/la Lutherus »

ante003 je napisao/la:
neznam za nist drugo jer sam uvijek tu uzimal i uzimat cu i dalje makar morao ic u vz :D
kaj nisi više :ljut2
Yeti

Post Postao/la Yeti »

Odine ako si za mozemo se mi sutra dogovorit pa to skupa odradit, a evo imam i ja frenda koji je imao copy centar i radi u servisu tak da mozda povuce neke popuste il kaj ako bude se dalo...

Edit: Naravno i ako su svi ostali za! :D
"It is not the brains that matter most, but that which guides them—the character, the heart, generous qualities, progressive ideas."
"I'd have to be a warrior, a slave I couldn't be. Soldier and a conqueror, fighting to be free"
ante003

Post Postao/la ante003 »

odin je napisao/la:
ante003 je napisao/la:
kaj nisi više :ljut2
Kaj nisam vise ? U vzu ili ?
Grof
Site Admin

Post Postao/la Grof »

domi je napisao/la:
Suko je napisao/la:Sad bez šale prije nego nas Grof sve rastjera.
Traži se netko tko će dogovoriti tiskara i pronaći majice (ili što već se bude tiskalo).
Taj treba i prikupiti kune i poslati na adrese ljudima koji su naručili. Sustav narudžbe i prikupljanja novaca već postoji.
Jel ima takav?
Ako ima, lako je dogovoriti dizajn i odjevni predmet /USB stick / šalica / upaljač /seksualno pomagalo ...
:zzz
:zzz :zzz :zzz
Odgovori