a sad, kako će na kraju bit, ne ovisi o meni
Trampanje hardverom
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Pijac, tržnica, trampanje i sl...
jasno mi je šta želiš reć, ali mislim da je relativno pametno otvorit novi "podforum" koji bi se nazvao Oglasi ili nešto slično...mislim da to nebi škodilo forumu 
ma da, kaj onda sa archom, i za njega nema pod forum, a moglo bi se sigurno sabrat 10 tema, no nekazem da treba pod forum za arch, nego da je ovo sasvim dovoljno za trampanje.Shicy je napisao/la:jasno mi je šta želiš reć, ali mislim da je relativno pametno otvorit novi "podforum" koji bi se nazvao Oglasi ili nešto slično...mislim da to nebi škodilo forumu
evo, neko je spomeno da ima hd 4850 za prodat, ja mislim pingu,
neda mi se sad trazit jer forum dela sporo ko k....., po 505 put, i zato mi se neda ni pisat jer di radim imama win, a evo za ovu poruku mi je trebalo 10 min da napisem. misli prvo portal, pa foum, pa logiranje, pa najti temu, pa odgovor i tak, cca 10min
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
pitanje je samo koliko će "Trade" bit pregledan kad se ovdje nagomilaju oglasi...kome će se dat pregledavat po 20-30 stranica (jednog dana
) i gledati tko i što prodaje/kupuje... samo zato mi se čini pametnim dodavanje podforuma za ovu namjenu 
-
semiRocket
U vezi nepreglednosti - pretraživanje
Da bi ovaj thread bio koristan, treba brisati suvisle komentare, svaki post je oglas, a svi detalji se rješavaju na pm
Da bi ovaj thread bio koristan, treba brisati suvisle komentare, svaki post je oglas, a svi detalji se rješavaju na pm
▓▒░░▒▓╚╩══╦╧═══╨─◄♦
može 
ma bitno nam je samo da bude funkcionalno
ma bitno nam je samo da bude funkcionalno
- meema
- Spol: Ž
- Kontakt:
moj prijedlog je - neka ostane tema takva kakva je...dodatnih komentara nema, jedino osoba koja je nesto prodavala ako je prodano to naznaci u temi...da se zna, a onda mod taj oglas obrise, tako da budu u temi samo aktualni oglasi 
... I'm not weird, I'm limited edition ... 

Da tocno je imam HD4850, ali je trenutno ne mislim prodavati, ceka bolja vremena, ako napokon AMD napravi drivere kako treba za GNU/Linux. Budem vidio.simke je napisao/la:ma da, kaj onda sa archom, i za njega nema pod forum, a moglo bi se sigurno sabrat 10 tema, no nekazem da treba pod forum za arch, nego da je ovo sasvim dovoljno za trampanje.Shicy je napisao/la:jasno mi je šta želiš reć, ali mislim da je relativno pametno otvorit novi "podforum" koji bi se nazvao Oglasi ili nešto slično...mislim da to nebi škodilo forumu
evo, neko je spomeno da ima hd 4850 za prodat, ja mislim pingu,
neda mi se sad trazit jer forum dela sporo ko k....., po 505 put, i zato mi se neda ni pisat jer di radim imama win, a evo za ovu poruku mi je trebalo 10 min da napisem. misli prvo portal, pa foum, pa logiranje, pa najti temu, pa odgovor i tak, cca 10min
- Suko
- Site Admin
- Spol: M
Traži se autor web stranice
Jedan moj kolega treba web stranicu.
Navodno se radi o sasvim osnovnoj web stranici, ništa komplicirano.
Normalno, biti će tu i neki honorar, ali čovjek traži nekog tko se honororno ili iz hobija bavi izradom web stranica, pa tako onda i očekujte da će biti plaćeno.
Ako je netko zainteresiran da mu izradi web stranicu, neka mi se javi u PM.
Pa ću vam ja dati kontakt za dalje...
Navodno se radi o sasvim osnovnoj web stranici, ništa komplicirano.
Normalno, biti će tu i neki honorar, ali čovjek traži nekog tko se honororno ili iz hobija bavi izradom web stranica, pa tako onda i očekujte da će biti plaćeno.
Ako je netko zainteresiran da mu izradi web stranicu, neka mi se javi u PM.
Pa ću vam ja dati kontakt za dalje...
prodajem gricom laptop
1.6 pentium, 512 mb ram, 40 hd, wlan, dvd-rw, i tako
dodatna oprema, torba i bjela tipkovnica
1000kn, fiksno,
slika, ko ovaj samo s bjelom tipkovnicom
http://img.clubic.com/photo/0000015E00075756.jpg
1.6 pentium, 512 mb ram, 40 hd, wlan, dvd-rw, i tako
dodatna oprema, torba i bjela tipkovnica
1000kn, fiksno,
slika, ko ovaj samo s bjelom tipkovnicom
http://img.clubic.com/photo/0000015E00075756.jpg
I'm a Paladin with 18 charisma and 97 hit points. I can use my helm of disintegration and do one D4 damage as my half-elf mage wields his plus-five holy avenger.
Prodajem Alcatel OT-800 Tribe
- Ukljucena cijela oprema (punjac, USB kabel, MicroSD kartica od 2GB)
- Mobitel je star pola godine, radi savrseno, baterija traje cca 5 dana
- Radi na Tele2 mrezi
- Moze se isprobati prije kupnje
Zainteresirani se mogu javiti preko PM ili na ante003 at gmail.com
- Ukljucena cijela oprema (punjac, USB kabel, MicroSD kartica od 2GB)
- Mobitel je star pola godine, radi savrseno, baterija traje cca 5 dana
- Radi na Tele2 mrezi
- Moze se isprobati prije kupnje
Zainteresirani se mogu javiti preko PM ili na ante003 at gmail.com
Zadnja izmjena: ante003, dana/u 14 ožu 2011, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.