Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
Moderator/ica: Moderatori/ce
Re: Neki ipernar se muva po prosvjedima, jel to nas?
madone je napisao/la:Ante Tomić: Ivan Pernar je vođa sumnjive kvalitete
ne znam za nadahnuce adolfom ali ovo napadanje je 100% izmisljeno , tj. ante je to bez argumenta napisao. znam pouzdano da ipernar to nikada ne bi napravio.ali nitko se uistinu nije nadao dolasku fejsbuk mesije u liku medicinskog tehničara, koji je napadao gay aktiviste i nadahnjivao se Adolfom Hitlerom.
Ma novinari su opcenito govna, nemos vjerovati nicemu sto procitas. Bitno je da zabavis citatelje i da podignes tirazu a koliko ces lazi napisati u tom clanku je totalno nebitno. Ajde jos je tomic onako vise neozbiljan u tim njegovim kolumnama ali svejedno kada je previse je previse. Za primjer dovoljno je da pogledas razliku prikaza prosvjeda na novoj tv i na hrt-u da ti se smuci. Nije ni cudo sto prosvjedi idu i na prisavlje. Koliko je samo kvalitetnih novinara otislo sa hrt a zadnjih godina, tko zna zastocharuga je napisao/la: ne znam za nadahnuce adolfom ali ovo napadanje je 100% izmisljeno , tj. ante je to bez argumenta napisao. znam pouzdano da ipernar to nikada ne bi napravio.
Nije teško biti toliko nesrećan da bi čovek počeo da pije. Ljude treba odvikavati od nesreće, a ne od alkohola. Nesreća je veći porok.
Da, ovo sa Hitlerom mi baš nije jasno. Ja se ne sjećam da je ipernar pričao o tome ikada, bilo u živo bilo ovdje na forumu.
TO da novinari seru i izmišljaju mi je dobro poznato. Evo, zadnji primjer je bio prije koji mjesec. Došli su iz novina i napravili intervju sa jednim kolegom iz udruge vezano za kulturnu razmjenu sa talijanima. Problem je u tome što su oni u intervju dodavali stvari koje nikada nisu izrečene. Iskreno se pitam koliko toga ljudi stvarno kažu, a koliko su novinari jednostavno izmislili. Ovaj put nije bilo nikakvih problema, ali je lagano i moglo biti.
TO da novinari seru i izmišljaju mi je dobro poznato. Evo, zadnji primjer je bio prije koji mjesec. Došli su iz novina i napravili intervju sa jednim kolegom iz udruge vezano za kulturnu razmjenu sa talijanima. Problem je u tome što su oni u intervju dodavali stvari koje nikada nisu izrečene. Iskreno se pitam koliko toga ljudi stvarno kažu, a koliko su novinari jednostavno izmislili. Ovaj put nije bilo nikakvih problema, ali je lagano i moglo biti.
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Mislim da je Pernar potvrdio u emisiji Nedjeljom u 2, da je spominjao Hitlera jednom zgodom.shrike je napisao/la:Da, ovo sa Hitlerom mi baš nije jasno. Ja se ne sjećam da je ipernar pričao o tome ikada, bilo u živo bilo ovdje na forumu.
Prije par godina, u vrijeme kada su bila neka ubojstva u Zagrebu (mislim da je bila ubijena Hodakova kćer), ja sam naišao na dva novinara koji pišu za jedne novine, koji su me pitali dali se osjećam sigurno na ulici, zbog tih ubojstava.shrike je napisao/la:TO da novinari seru i izmišljaju mi je dobro poznato.
Na to sam ja rekao da se osjećam sigurno, i da se nemam zbog čega bojati, jer niti mi je stari neki utjecajan čovjek, niti je bogatun, a niti mene netko ganja zbog bilo kojeg razloga, pa se nemam razloga bojati.
Nakon par dana je osvanuo članak u novinama, u kojima pod mojom slikom, imenom i prezimenom, piše da se ja bojim hodati ulicom, jer svakakvih budala ima u RH, i da se bojim izaći van na kavu, jer ima dosta ljudi kojima smeta sve i svašta, i da se ponekad osjećam da je moj život ugrožen.
Tako da ni ja nemam neko pozitivno iskustvo s novinarima..
One definition of the word mean is "small." Mean people live small, think small, and feel small—the smaller, the meaner.
To je objasnjavao kod Stankovica, rekao je nesto kao da ga nacisticki propagandni stroj podsjeca na Bandica.shrike je napisao/la:Da, ovo sa Hitlerom mi baš nije jasno. Ja se ne sjećam da je ipernar pričao o tome ikada, bilo u živo bilo ovdje na forumu.
Avoid the Gates of Hell. Use Linux!
O I.P imam mišljenje koje je bazirano na osobnom iskustvu sa njim mjesecima prije demonstracija.
Poanta članka
Poanta članka
Demokracija se kadšto zna pojavljivati u neobičnim obličjima. Zahvaljujući načelu da svatko može birati i biti biran, s muljevitog društvenog dna u ovakvim burnim vremenima na površinu mogu isplivati kojekakvi čudaci i nakaze. Neki nas od njih mogu i uplašiti. Takvo je vrijeme, čini se, pred nama. Pazite koga ćete slijediti. Ne dajte da vas bijes ponese. Budite vrlo, vrlo oprezni.
ante tomić
Meni je bilo najbolje kada je došao na jedan LZS sastanak i pitao kova-ng da mu plati pivu 
Es gibt keinen Gott, kein Universum, keine menschliche Rasse, kein irdisches Leben, keinen Himmel, keine Hölle. Es ist alles ein Traum - ein grotesker und dummer Traum. Nichts existiert außer dir. Und du bist nur ein Gedanke - ein vagabundierender Gedanke, ein nutzloser Gedanke, ein heimatloser Gedanke, der verloren in der leeren Ewigkeit wandelt!
Dovoljno je čitati i slušati, Ante Tomić je živi primjer.
- kova-ng
- Spol: M
da, toga se sjecam ...shrike je napisao/la:Meni je bilo najbolje kada je došao na jedan LZS sastanak i pitao kova-ng da mu plati pivu
inace ok je lik, sam je malo naporan
People say nothing is impossible. But I do nothing every day.